Erkek İnfertilitesi Morfoloji varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Diyarsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
62
11
3
37
Merhaba kızlar ..benim eşim 17 ay önce varikosel ameliyat oldu ...ameliyat öncesi sayı düşük hız sıfirdi. .ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra hız sayı çok güzel oldu morfoloji ise yüzde 2 oldu ve çoğunluk baş anomalisi hatta kuyruk ve boyun anomalisi yok ..evicap promen k keciboynuzu kürü herseyi denedik..kızlar sizde varmı gebelik elde eden bu şekilde. .lütfen mesajlasalim olmazsa bu yaz tüp bebeğe geçiyorum ..

Merhaba kızlar ..benim eşim 17 ay önce varikosel ameliyat oldu ...ameliyat öncesi sayı düşük hız sıfirdi. .ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra hız sayı çok güzel oldu morfoloji ise yüzde 2 oldu ve çoğunluk baş anomalisi hatta kuyruk ve boyun anomalisi yok ..evicap promen k keciboynuzu kürü herseyi denedik..kızlar sizde varmı gebelik elde eden bu şekilde. .lütfen mesajlasalim olmazsa bu yaz tüp bebeğe geçiyorum ..
Merhaba bizde 9. Aydan gidiyoruz ameliyat olalı bizde de henüz birşey yok bizimde ileri hareketimiz sorun ameliyattan 4 ay sonra hız 0 dı bizde k.boynuzu özü çakşır kökü bal polen birde 1 ay proxeed kullandık nisan 1 de tekrar tahlil vericez ama bizim doktor ameliyattan 1 1.5 sene sonra gebelik gerçekleşir dedi daha en ken gebelik oluşmadı şansınıza olur dedi bizde bekliyoruz

Canim bizim sıfır olan ileri hiz ameliyat sonrası yüzde 65 leri gördü ...lakin bizim sorunumuz morfoloji. .yüzde 2 cikiyor onun yüksek olması lazım ..ve çoğunluk baş anomalisi ..

Bize doktor klomen verdi yanındada biz takviye vitaminlar kullandık o ay hamile kaldım (pharmaton,zinco,fol
doktor klomen verdi benim eşime yanındada bız takviye vitaminler kullandık(pharmaton,folbiol,zinco,proxeed)o ay hamile kaldım

Aynen. Morfoloji 1 iken eşime klomen verildi. O ay yada takip eden ay hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. Birkac ay sonra ameliyat etkili olmuş mu diye sperm analizine bakildi morfoloji hala 1-2 civarında bir şeydi.

Bizimde smeliyat olmadık morfolojı şuan 1 hareket sıfır varıkosel ameliyatı olsan da sekılde düzelme pek olmaz demişler hiç duzelen olmamış mı acaba ilk ameliyat mı olsak yoksa tüp mu yaptırsak

Bize doktor klomen verdi yanındada biz takviye vitaminlar kullandık o ay hamile kaldım (pharmaton,zinco,fol

doktor klomen verdi benim eşime yanındada bız takviye vitaminler kullandık(pharmaton,folbiol,zinco,proxeed)o ay hamile kaldım
sizin sorununuz neydi

Varıkosel var esımde ilk üç ay vitamın klomen verıldı hiç bır degısıklık olmadı hareket sayı morfolojı cok kotu ameliyat olmayı düşünuyoruz ama memnun kalmayanlar da olmuş
effuliye sormustum sizinkini okudum ameliyat olacaksanız eğer prof.lara olun sizde basit doktorlara gitmeyin.bizde varikosel yok esım baska bi ameliyat geçirdi sayı ve hareketlilik düşük.bizde vitaminler kürler deniyoruz şuan 1.aydayız test yaptırmadık

effuliye sormustum sizinkini okudum ameliyat olacaksanız eğer prof.lara olun sizde basit doktorlara gitmeyin.bizde varikosel yok esım baska bi ameliyat geçirdi sayı ve hareketlilik düşük.bizde vitaminler kürler deniyoruz şuan 1.aydayız test yaptırmadık
Olcaz bursada yasamıyorum pekte doktor bılmıyorum atastırma içündeyım bursa üniversıtesınde doç var onu önerdıler nasıp bakalım inşallah ıyı bi doktor bulabılırız Rabbim sızede şifa versın

Olcaz bursada yasamıyorum pekte doktor bılmıyorum atastırma içündeyım bursa üniversıtesınde doç var onu önerdıler nasıp bakalım inşallah ıyı bi doktor bulabılırız Rabbim sızede şifa versın
inşallah bulursunuz sağolun cümlemize şifa olsun rabbim.

Back
X