Kızlar merhaba. Eşim için sperm testi verdik sonuçlar resimde paylaştığım gibi çıktı. Lütfen anlayan biri bakabilir mi Morfoloji 0 çıktı çok üzüldüm 1 yıldır deniyoruz olmuyor yarın rahim filmi çektireceğim ben de.. yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Merhaba morfolojinin düşük olması malesef hamile kalmayı zorlaştırıyor ama vitamin ve takviyelerle yükseltilebiliyor diye biliyorum bende bu konuda soru sordum tecrübesi olanlar yazarsa sizinle paylaşırım
Merhaba morfolojinin düşük olması malesef hamile kalmayı zorlaştırıyor ama vitamin ve takviyelerle yükseltilebiliyor diye biliyorum bende bu konuda soru sordum tecrübesi olanlar yazarsa sizinle paylaşırım
Bizde yeni test verdik sonuçlar hemen hemen aynı morfoloji 2 bizde. Doktorlara göre şans var tüp bebek yapalım vs diyorlar ama kimseye cozume gitmeden tüp bebek yaptırmalarını tavsiye etmem. Önce morfoloji ve değerler duzelmeli. Bizde yeni vitamin desteklere vs başladık. Şuan 2 vitamin kullanıyor 700 TL para verdim. Onlar bitsin MFK ürünleri var onları kullanacak. Siparişi şimdiden verdim. 2 ay kullanıp tekrar test vereceğiz. Zaten 72 günde sperm oluşuyormuş biz bu günleri vitaminlerle destekleyeceğiz sizde yapın derim. Benim 2 kimyasal 1 dış gebelik oldu. Rahim filmi çektirdim yüzyıl pendikte bende ve degerlerimde hiç sorun yok. Aynı zamanda salatalara çiğ ıspanak doğruyorum zorla yediriyorum. Haftada 3 avokado 2 muz yediriyorum. Bu süreçte organik olmayan tavuk ve yumurta yedirmeyecegim. Organik köy tavuğu ve yumurta olursa kabul ediyor doktorlar. Maalesef önceliğimiz beslenme ve hayat şeklimizi değiştirmek. Düzenli su tüketimi ve yürüyüşte lazım.
Kızlar merhaba. Eşim için sperm testi verdik sonuçlar resimde paylaştığım gibi çıktı. Lütfen anlayan biri bakabilir mi Morfoloji 0 çıktı çok üzüldüm 1 yıldır deniyoruz olmuyor yarın rahim filmi çektireceğim ben de.. yorumlayabilirseniz çok sevinirimEki Görüntüle 3044920
Bizde de düşük morfoloji. Morfoloji 1 çıkmıştı, 3 ay keçi boynuzu soğuk sıkım pekmez yedi, çinko her gün 2 defa aldı, solgarin vit E hergun 1 kapsul içti, sonuç morfoloji 1 den 2 ye çıktı, şuan devam ediyoruz vitaminlere
Bizde de düşük morfoloji. Morfoloji 1 çıkmıştı, 3 ay keçi boynuzu soğuk sıkım pekmez yedi, çinko her gün 2 defa aldı, solgarin vit E hergun 1 kapsul içti, sonuç morfoloji 1 den 2 ye çıktı, şuan devam ediyoruz vitaminlere