Erkek İnfertilitesi Morfoloji yukselirmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
İyi akşamlar esim test yaptırdı ve morfoloji %2 esimde bu tür sorun olup yükselen var mı yada bu değerle hamile kalan....herhangi bir kür falan uygulayan varsa yazabilir mi.esim şuan proxseed plus kullanio

Merhaba, bizde de ilk testte morfoloji %3 çıkmıştı, iki ay kadar sonra ikinci testte %4 çıktı, progeny m, keçi boynuzu özü ve çok kısa bir süre de havuç suyu kullanmıştık, bir de eşim sigarayı bırakmıştı.

Eşim tek tük sigara içiyor.bizde proxseed plus kullanıyoruz bide vitamin.bu aralar e vitamini duyuyorum evicap ve keçiboynuzu kürü buay bunlari denemek istiyorum aslında inşallah yukselir

İnşallah canım, buradaki arkadaşlardan pycnogenol-çam kabuğu ekstresinin morfolojiye iyi geldiğini duymuştum ben de, bu madde kullandığımız takviyede de varmış.

Evet canım bizde de morfoloji %3, ileri hareketli toplamı da %28 çıkmıştı. Yaklaşık 2 ay kadar sonra ikinci testte ise ileri hareketli %35, morfoloji de %4 olmuş Mecidiyeköy Düzen lab. sonucuna göre.
Anladım canım bizde hız ve sayı icin proxseed plus kullandik düzeldi.hala kullanıyor eşim bugünde evicap aldım bide keçiboynuzu kürü yapicam suyunu içsin bide bakalim

Klomen ve çinko kullandı benım eşimde ayrıca keçiboynuzu özü ve kürü keten tohumu yağı verdim degerleri baya yükselmişti zaten çok şükür sonra hayırlı haberide aldık hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım sayınız nasıldı yani bizim sayı hız ve marfoloji sorunu var bu çinko ve klomeni kendim alıp eşime içire bilirmiyim eczaneden çinko diye mi sormam lazım

Benim esimde klomen kullandı keçiboynuzu özü hala kullanıyor proxseed plus kullandı şimdide evicap aldım bakalım hayırlısı Allah'tan

Benim esimde klomen kullandı keçiboynuzu özü hala kullanıyor proxseed plus kullandı şimdide evicap aldım bakalım hayırlısı Allah'tan

Merhaba canım bizde de aynı şekilde morfoloji %2 çıktı. Dr sanfertil diye vitamin takviyesi verdi. Kullanıyor henüz. Keçi boynuzu özü pekmezi yiyor arada. Vitaminler bitince ikinci kontrol için gideceğiz. Sende tekrar kontrole gittiğinde yazar mısın morfoloji değişecek mi?

Tamam canım bizim 1ayimiz daha var doktor 3ay sonra gelin demişti.ben şuan evicap ta veriyorum eşime.keciboynuzu özü iciodu ama şimdi suyunu verecem cnm

Tamam canım bizim 1ayimiz daha var doktor 3ay sonra gelin demişti.ben şuan evicap ta veriyorum eşime.keciboynuzu özü iciodu ama şimdi suyunu verecem cnm

Bizde aynen canim 3 ay sonra gideceğiz vücut 3 ayda bir sperm üretiyormus. Bende ibrahim saracoglundan dinlemistim evicapi arada içiyor onu da. C vitamini önemliymiş portakal mandalina takviye etmeye çalışıyoruz bakalim insallah bir sonra ki sonuçlar sevindirici olur hepimiz için.

İnşallah canım sende sonucunu solersen sevinirim

Bizde de morfoloji %1 . Araştırdığım kadarı en iyi e vitamini düzeltiyor.bizde solgar isimli markanın e vitaminini aldık bakalım .tabi bunun yanında birçok kür deniyoruz .1ayda5kat sayı arttı ama morfoloji kötü

Doktorlar morfolojiyi dikkate almıyor. Bize de normal dedi çabalıyoruz ama .. hamile kalan da uzun süre sonra kalmış. Ağırlıklı aşılama ve tüp bebek yapmışlar. Artar mı vitamin takviyesi sonucunda bilemiyorum merakla bekliyorum. Siz kendiniz e vit. aldınız mı sanırım doktor ne önerdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…