Erkek İnfertilitesi morfoloji yüzde 2 olup aşılamayla başarı yakalayan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fenzede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
72
4
86
arkadaşlar benim eşimde morfoloji yüzde 2 .geçen ay aşılama oldum ve hamile kaldım ancak düşük yaptım. benim gibi olup daha sonra başarı yakalayan var mı? doktor bu ay içinde aşılama yapalım diyor. yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. acaba tüp bebeğe mi geçseydik? yanıtlarsanız çok sevinirim .herkese şimdiden çok teşekkürler

arkadaşlar 2.aşılamam da tutmadı. yüzde 2 ile aşılama önermiyorum ben şahsen kimseye

arkadaşlar 2.aşılamam da tutmadı. yüzde 2 ile aşılama önermiyorum ben şahsen kimseye

merhaba canım....bizim morfoloji % 0 , bir kere aşılama oldum geçen ay.....tutmadı.......şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum.....kafamı rahatlatıp 2. başlamak istiyorum......ama ben de bir bakıma senin gibi düşünüyorum direk tüp bebek yaptırmak içimden geliyor.....hayırlısı artık...bu aralara takmamaya çalışıyorum, normal yolla olsun diye dua ediyorum.....aşılamadaki değerlerimiz ve öncesindeki değerler bayağı kötüydü...yarım yamalak bir keçiboynuzu kürü yaptım......onun da birr faydası olmamıştır galiba.....neyse Allah büyük. dualarımızı eksik etmeyelim......

merhaba canım....bizim morfoloji % 0 , bir kere aşılama oldum geçen ay.....tutmadı.......şimdi ne yapacağımı bilmiyorum öyle bekliyorum.....kafamı rahatlatıp 2. başlamak istiyorum......ama ben de bir bakıma senin gibi düşünüyorum direk tüp bebek yaptırmak içimden geliyor.....hayırlısı artık...bu aralara takmamaya çalışıyorum, normal yolla olsun diye dua ediyorum.....aşılamadaki değerlerimiz ve öncesindeki değerler bayağı kötüydü...yarım yamalak bir keçiboynuzu kürü yaptım......onun da birr faydası olmamıştır galiba.....neyse Allah büyük. dualarımızı eksik etmeyelim......

bızdede morfoloji 2..ıkı kez asılama oldum ama malesef sonuç olumsuz tüp bebege gecıcez asılama bosa zaman kaybı morfolojıde

bızdede morfoloji 2..ıkı kez asılama oldum ama malesef sonuç olumsuz tüp bebege gecıcez asılama bosa zaman kaybı morfolojıde

Bizimde a.meliyattan sonra 6. Ayda sayi 39 ml hareket % 4 1.asilamami oldum pazartesi sonuc alicam ama doktor yikama sonrasi spermler iyiydi dedi zaten yiksmadaki amac hareketlileri almakmis. Umarim tutar tez zaman da herkes kavussun bebisine

Bizimde a.meliyattan sonra 6. Ayda sayi 39 ml hareket % 4 1.asilamami oldum pazartesi sonuc alicam ama doktor yikama sonrasi spermler iyiydi dedi zaten yiksmadaki amac hareketlileri almakmis. Umarim tutar tez zaman da herkes kavussun bebisine

malesef bu yıkama işlemi morfolojıyı etkılemıyo hızını arttırıyor sadece

sonucunu merak ettım

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.

Back
X