Erkek İnfertilitesi morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
günaydın arkadaşlar eşim dün spermogram testi yaptırdı sperm sayısı fazla ama hızlı sperm sayısı cok düşük çıktı drumuz evicap ve prexeed plus diye 2 ilaç verdi sen 1 2 ay onu kullan eşinde zayıflasın gelin direk aşılama yapalım dedi peki yeniden teste gerek yokmu dediğimizde hayır dedi yeniden test gerekmezmi nasıl anlayacak peki çok merak ediyorum bu konuda fikri olan bizi aydınlatabilirmi?

yeniden teste gerek var tabiki, o ilaçları en az 3 ay kullanmanız ve sonrasında tekrar test yaptırmanız gerek çünkü spermler 72 günde bir yenilenir
hız ve morfolojinin durumu çok kötüyse spermin kendi başına yumurtayı döllemesi çok zor oyüzdende aşılama gereksiz işlem olur sizin için
doktorunuzun her dediğini hemen yapmamanızı tavsiye ederim senelerdir bu işlerle uğraşıyorum mantıklı gelmedi bana , geçmiş olsun canım

tüp bebeğe gerek yok aşılama yaparız dedi aşılama sabahı direk spermlerı alır yıkar kalıtelileri alırız dedi yeniden teste ihtiyaç yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…