Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
277
184
Merhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?

Merhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?
Bizimde morfoloji %2.. Biz 2 aşılama 2 tüp yaptırdık.negatif malesef..doğal olmadı hiç. Çok yıprandık bu süre zarfında. Şimdi internetten Kaan Aydos buldum. Ona muayeneye gidiceZ

Bizimde morfoloji %2.. Biz 2 aşılama 2 tüp yaptırdık.negatif malesef..doğal olmadı hiç. Çok yıprandık bu süre zarfında. Şimdi internetten Kaan Aydos buldum. Ona muayeneye gidiceZ
Bizde dusunuyoruz gitmeyi bakalim insaAllah bizletede gebelik nasip olur

merhaba yaklaşık 1 senede 6 kez spermiyogram testi yaptırdı eşim hiçbiri diğeriyle orantılı değildi size tavsiyem imkanınız varsa özel hastanede tam detaylı olarak embiyolog tarafından incelenerek test yaptırmanız creti 70 tl falan eşimin ilk testinde %2 sonra %3 sonrasında %4 olarak çıktı bu arada doktorumuz keçiboynuzu önermişti bize faydası oldumu bilmiyorum

Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.
Malesef esim duzenli icmiyor. Kurleri yapiyoruz ama duzenli icmedigi icin birde ustune sigarayi birakmisken tekrar basladi. Bende ustune gitmiyorum. Tum hormon testleri falan yapildi masaAllahi var ama baslangic seviye varikoseli mevcut.
Acikcasi biraz ara verdik. Bos gebelikle cok yikildik 8 ay gecti gebelik olmadi ustune. Baska seylere odaklandik. Cok sıkildik bu surec cok zormus boyle olabilecegini dusunmuyor insan.esimde bende cok yiprandik. Acikcasi tekrar tup bebekte dusunmuyoruz.maddii manevi bizi tuketti bu surrc En fazla 2 yil daha ugrasiriz. Olursa olur olmazsa nasip degilmis. Sanirim artik kafam daha rahat sonunda. Bebek okadar hayatimin merkezi haline gelmistiki baska hic bisey dusunemez olmustum. Hakkimizda hayirlisi.Rabbim herseyden once hayirlisini nasip etsin ve kolaylik versin hepimize

arkadaşlar erkekler için çakşır otunu bi araştırın gerçekten inanılmaz fazdası varmış . ben şimdi demledim bir litre hazır kaynamış suya bir çorba kaşığı dolusu kattım şimdi demleniyor şişeye süzüp yarın sabah aç karnına akşam yemekten sonra ve yatarken bir bardak içireceğim allahın izniyle ben çok inanıyorum bu bitkiye

X