morfoloji

Kumral-ada

Mavi Tuna 17.10.2016:(
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
4.021
1.733
158
Merhaba Bülent bey
2 yildir çocuk istiyoruz malasef olmadi. Çikolata kistim vardı ama bütün hormonlar hersey normaldi. Yalnız kistim büyümeye başladı ağrılarım artt
Screenshot_2016-04-24-13-20-20.webp
ı 3 ay önce laparoskopi oldum . Eşimde de morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Öncesinde problem sadece bende sanıyorduk. Şimdi kistin tekrar etmesinden korkuyurum eşimde doğal yolla olacağıni düşünüyor. Sizi cevabınız bizim için önemli. Teşekkür ederim

Merhaba Bülent bey
2 yildir çocuk istiyoruz malasef olmadi. Çikolata kistim vardı ama bütün hormonlar hersey normaldi. Yalnız kistim büyümeye başladı ağrılarım arttEki Görüntüle 1819766 ı 3 ay önce laparoskopi oldum . Eşimde de morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Öncesinde problem sadece bende sanıyorduk. Şimdi kistin tekrar etmesinden korkuyurum eşimde doğal yolla olacağıni düşünüyor. Sizi cevabınız bizim için önemli. Teşekkür ederim
merhabalar : öncelıkle sizin yumurtalık rezervınızın kontrol edilmesı oldukca önemlidır. ( cıkolata kıstı varlıgı ve cıkolata kıst amelıyat gecırmıs olmanız nedenı ıle) Yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral folıkullerın sayımı gerekır .Kanda adetınızın 2.veya3. günü amh , fsh, lh, e2 hormon kontrolu önemlıdır. Rahım-tüp fılmı cekılmelıdır. Esınızın sperm testınde ilerı harekette ve sekılsel dusukluk mevcut. Tum bu bılgıler ısıgında hangı yoldan gıdılmelı tedavı yolunuz cızılmelıdır.(beklemek ? yumurtlatma - asılama ? tüp bebek ? )Bol sans dılerım.

Back