morfoloji

Kumral-ada

Mavi Tuna 17.10.2016:(
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
4.021
1.733
158
Merhaba Bülent bey
2 yildir çocuk istiyoruz malasef olmadi. Çikolata kistim vardı ama bütün hormonlar hersey normaldi. Yalnız kistim büyümeye başladı ağrılarım artt ı 3 ay önce laparoskopi oldum . Eşimde de morfoloji sorunu olduğunu öğrendik. Öncesinde problem sadece bende sanıyorduk. Şimdi kistin tekrar etmesinden korkuyurum eşimde doğal yolla olacağıni düşünüyor. Sizi cevabınız bizim için önemli. Teşekkür ederim

merhabalar : öncelıkle sizin yumurtalık rezervınızın kontrol edilmesı oldukca önemlidır. ( cıkolata kıstı varlıgı ve cıkolata kıst amelıyat gecırmıs olmanız nedenı ıle) Yapılacak usg ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral folıkullerın sayımı gerekır .Kanda adetınızın 2.veya3. günü amh , fsh, lh, e2 hormon kontrolu önemlıdır. Rahım-tüp fılmı cekılmelıdır. Esınızın sperm testınde ilerı harekette ve sekılsel dusukluk mevcut. Tum bu bılgıler ısıgında hangı yoldan gıdılmelı tedavı yolunuz cızılmelıdır.(beklemek ? yumurtlatma - asılama ? tüp bebek ? )Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…