morfolojiii:((

banu13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
389
0
116
42
İstanbul
slm kizlar.3 dusuk yasadim ve doktora gittigimde esimden spermiyogram istedi doktor.ileri hareket %6 sperm sayisi 55 milyon yavas hareketli %25 ve morfoloji kruger %4 cikti.nasil kizlar sonucumuz?arastirmalarima gore sinir %4 gibi okudum ama bilemiyorum.yorumlariniza ihtiyacim var.normal yolla bebegimiz olur mu?simdiden cevaplayan herkese cok tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz..senağlama:enbuyukkk:

gunaydın canım ilerı hareketın yuzde 50 vede uzerı olması gerekttıgını bılıorum havuc yedır vede kecıboynuzu kuru ıcır esıne.sayınız cok gusel

gunaydın canım ilerı hareketın yuzde 50 vede uzerı olması gerekttıgını bılıorum havuc yedır vede kecıboynuzu kuru ıcır esıne.sayınız cok gusel

esracim cok teskkur ederim cevabin icin.peki morfoloji nasil?dogal yoldan hamile kalabilir miyim acaba?

benim eşimin morfolijisi geçen sene mart ayında yapılan testte %2 çıktı
sayıda 84 milyon falan ama bu testi gittiğimiz dr kendi anlaşmalı olduğu lab a göndermişti
bizde ocak ayında kendimiz sadece sayı için çok kaliteli bir lab da yaptırmıstık zaten 120 milyon falan çıkmıstı.
o dr a pek güvenmedik ama yinede arastırma yaptık yediklerine dikkat etti
keçiboynuzu pekmezi yedi. fındık fıstık vs. bol c vitamini
sonra yazın tekrar yaptırdık sayı ve hareket olması gerektiği gibi
morfolojide % 8 çıktı.
dr un söylediği %4 ve altındaki değerle hamilelik oluşsa bile düşükle sonuclanır
%4 ün üzeri normal gebelik sağlardı..

allah yardımcınız olsun
morfoloji cok geç düzelen bi değer sabırlı olmak lazım beslenme çok önemli

inan arkadasım bende bubusun dedıgı gıbı morfolojıyı duzeltmenın zor oldugunu duymustum.hareket vede morfolojıde sorun var morfolojı sınırda....duzrenlı beslenme yap genellıkle sebze yedır.portakal suyu sık ıcır.c vıtamını cok onemlı duzenlı ılıskıye gırın.sıgara ıcıosa bıraksın bence...kılosu varsa dıyet yapsın.sizinkısı sınırda.yukselır ınş.moralınızı bozmayın strest sıkıntı ınsanı mahfedıyor.acıl sıfalarrrrr

benim eşimin morfolijisi geçen sene mart ayında yapılan testte %2 çıktı
sayıda 84 milyon falan ama bu testi gittiğimiz dr kendi anlaşmalı olduğu lab a göndermişti
bizde ocak ayında kendimiz sadece sayı için çok kaliteli bir lab da yaptırmıstık zaten 120 milyon falan çıkmıstı.
o dr a pek güvenmedik ama yinede arastırma yaptık yediklerine dikkat etti
keçiboynuzu pekmezi yedi. fındık fıstık vs. bol c vitamini
sonra yazın tekrar yaptırdık sayı ve hareket olması gerektiği gibi
morfolojide % 8 çıktı.
dr un söylediği %4 ve altındaki değerle hamilelik oluşsa bile düşükle sonuclanır
%4 ün üzeri normal gebelik sağlardı..

allah yardımcınız olsun
morfoloji cok geç düzelen bi değer sabırlı olmak lazım beslenme çok önemli

canim cok sagol cevabin icin,cok sevindim sizin adiniza,insallah biz de o gunleri goruruz.ben de bugun keciboynuzu aldim.bakalim baslicaz artik ins olur.insallah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip eder bebislerimizi..

inan arkadasım bende bubusun dedıgı gıbı morfolojıyı duzeltmenın zor oldugunu duymustum.hareket vede morfolojıde sorun var morfolojı sınırda....duzrenlı beslenme yap genellıkle sebze yedır.portakal suyu sık ıcır.c vıtamını cok onemlı duzenlı ılıskıye gırın.sıgara ıcıosa bıraksın bence...kılosu varsa dıyet yapsın.sizinkısı sınırda.yukselır ınş.moralınızı bozmayın strest sıkıntı ınsanı mahfedıyor.acıl sıfalarrrrr

esracim ya bilmiyorum artik elimizden geleni yapicaz.gerisi rabbimin elinde.cok sagol tavsiyelerin icin uyucam ins,bugun keciboynuzu da aldim.hayirlisi olsun.rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun ins.

aa bu arada kizlar esim bugun urologa gitti.dr dopler falan istemis.varikosel var gibi yok gibi falan demis.bizim durumumuzda olup varikoseli cikmis olan var mi acaba bu degerlerle?

slm kizlar.3 dusuk yasadim ve doktora gittigimde esimden spermiyogram istedi doktor.ileri hareket %6 sperm sayisi 55 milyon yavas hareketli %25 ve morfoloji kruger %4 cikti.nasil kizlar sonucumuz?arastirmalarima gore sinir %4 gibi okudum ama bilemiyorum.yorumlariniza ihtiyacim var.normal yolla bebegimiz olur mu?simdiden cevaplayan herkese cok tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz..senağlama:enbuyukkk:

canım normal yolla olamaz diye biliyorum aşılama ve tüp bebek denersiniz benim eşiminkide %6 tüp ve aşılama denedik ama hiç biri tutmadı inşallah emeklerin boşa gitmez

canım bende pko vardı. eşimin sperm sayısı geçen sene 20 milyondu. bu sene kendi kendine 50 milyon oldu. ama morfoloji %3 tü. 3 aşılama yaptırdık, birsürü yumurta oldu. dr çoğul olabilir dedi ama 3ünde de olmadı. ben de incir kürüne başladım eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım. birkaç ay kendi haline bırakalım sonra tüp bebeğe geçeriz dedik. 2.ayda doğal yolla hamile kaldım.

yani senin de olmaması için hiç bi sebep yok. bence tedavi için çok acele etmemek lazım. ssonuçta tedavide birsürü hormon kullanılıyor. bunların yan etkileri de olabilir. ama insanın kafasının rahat olması çok önemli. bence keçiboynuzu kürünü dene saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin. herşey gönlünüzce olsun.

Back
X