Erkek İnfertilitesi Morfolojisi %2 Olup Hamile Kalan Var mı ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah yerleşme (implantasyon) kanamasıdır. Sakın fazla hareket etme sıcakta tut kendini. Test yapma kan testi dışında yanıltıcı olacaktır. Dua et hadi bakalım. Mutlaka yaz.

İleri hareket: Havuç suyu, muz, terma epimedyumlu macun.
Morfoloji: sigara alkol stres yok.
Canim o yazdigim leke ve kanama gecen aydi bu ay 2 si yada 5 gibi adet olucam olursa oda adet duzensizligi var bu sabah kramplar giroyor ara ara bide karnimda degil resmen kasiklarda gaz var gibi yaaa umutlanmak istemiyorum tup bebek tuttugunds gecen sene ayni boyleydi belirtiler rabbbim insalllah mucizemi gerceklestirir kendiligimden hamile kalirim

D duysal06 Canım evet baya karışık olmuş.
Bizim Raporumuz Bu şekilde ;

Eklentiler

• 20140815_203704.webp
    20140815_203704.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 140
İnşallah yerleşme (implantasyon) kanamasıdır. Sakın fazla hareket etme sıcakta tut kendini. Test yapma kan testi dışında yanıltıcı olacaktır. Dua et hadi bakalım. Mutlaka yaz.

İleri hareket: Havuç suyu, muz, terma epimedyumlu macun.
Morfoloji: sigara alkol stres yok.

duysal themra epimedyumu araştırdımda biraz ve bakanlığın teşhir ettiği zararlı bitkisel ürünler listesinde adının geçtiğini gördüm benim eşimdede ileri hareketlilik %30 civarı çıkıyor bazen daha aşağı bazende yukarı havuç suyunu duymamıştım bide onu deniyelim bakalım nasıl kullanılıyor kürmü?

Güzel düşünü güzel olur elinizden geleni yapın gerisi takdir-i ilahi 1 dakka sonra hava nefes alıyor olacağımızın garantisi var mı :)

çok doğru herşey allahtan, dilerse hazinesi bol verir, ama işte imtihan dünyası kimi istemez üçer beşer çocuk sahibi olur kimide arar bulamaz

D duysal06 Canım evet baya karışık olmuş.
Bizim Raporumuz Bu şekilde ;

Toplam hareket normal ama ileri hızlı hareket düşük gibi bide kruger morfoloji %2 bu da biraz az. Bir test daha yaptırın, yine benzer çıkarsa bir ürolog veya androloga gidin. Hafif varikosel olabilir veya tamamen stresten de bu değerler böyle çıkmış olabilir Moral bozma sperm var. Aezosperm olanlar ne yapsın 1 tane sperm bulunca umut oluyor (inşşallah hepsi çocuk sahibi olurlar) sizin durumda moral bozacak bişey yok. Sadece tetkiklere devam. Zaten çocuk sahibi olan kaç kişinin gerçekten sperm değerleri standartlarda veya üstünde belki birçoğu sperm değerleri düşükken çocuk sahibi oluyor

Canim o yazdigim leke ve kanama gecen aydi bu ay 2 si yada 5 gibi adet olucam olursa oda adet duzensizligi var bu sabah kramplar giroyor ara ara bide karnimda degil resmen kasiklarda gaz var gibi yaaa umutlanmak istemiyorum tup bebek tuttugunds gecen sene ayni boyleydi belirtiler rabbbim insalllah mucizemi gerceklestirir kendiligimden hamile kalirim

Kusurabkam heyecandan tam anlayamamışım ne yazdığını. O zaman şöyle diyeyim geçen ay bebek şöyleeee bi yoklamış ben önümüzdeki ay veya 3 vakte kalmadan geliyom hazırlanın demiş :)

Kusurabkam heyecandan tam anlayamamışım ne yazdığını. O zaman şöyle diyeyim geçen ay bebek şöyleeee bi yoklamış ben önümüzdeki ay veya 3 vakte kalmadan geliyom hazırlanın demiş :)
Agzin bal yesin canim benim oyle bir his varki esime kullandigimiz bitkisel ilaclar iyi gelip mucizemi melegimi yakaliycam gibi geliyor cokkkkkkkkk istiyorum anne olmak meleklerimi kucagima almak rabbim hakkimda hayirli kilsin serse uzak hayirlisiysa tez vakittr nasip etsin insalaahhh aminnnn

Sen cokkk iyi geldin iyiki tanidim seni

D duysal06 Canım Teşekkürler Bilgilerin İÇin. İlaçın bitiminde bi test daha yaptırcaz evet.Umarım gerçekten stresten olmuştur.Yeni testte inşallah güzel çıkar sonuç.Eşim ürolog bi uzmana gözüktü tabiki yumurtlıklarını iyi oldugunu söylemiş ve iyi beslenmesini söylemiş.Bnde şmdi ona daha iyi bakmaya sağıklı yiyecekler yedrmeye calışıorum.İlaçın yanında Harnup Pekmezi Fndık fıstık badem vs. Çerezler meyvelerin en vitamınlisini Balık kırmızı ve beyaz et sebze yapıorum bol bol.Bakalım bu süreçde iyi beslenirse değerlerde degişiklik olucak inşallahhhh..

D duysal06 Canım Teşekkürler Bilgilerin İÇin. İlaçın bitiminde bi test daha yaptırcaz evet.Umarım gerçekten stresten olmuştur.Yeni testte inşallah güzel çıkar sonuç.Eşim ürolog bi uzmana gözüktü tabiki yumurtlıklarını iyi oldugunu söylemiş ve iyi beslenmesini söylemiş.Bnde şmdi ona daha iyi bakmaya sağıklı yiyecekler yedrmeye calışıorum.İlaçın yanında Harnup Pekmezi Fndık fıstık badem vs. Çerezler meyvelerin en vitamınlisini Balık kırmızı ve beyaz et sebze yapıorum bol bol.Bakalım bu süreçde iyi beslenirse değerlerde degişiklik olucak inşallahhhh..

Bi de ben bir vitamin araştırdım. Yorumların çoğu olumlu özellikle yabancı sitelerdeki yorumları da okudum. Link vermek yasak olabilir diye sadece isimlerini yazıyorum google da bir bak istersen biz de almayı düşünüuyoruz.
GNC Mega Men
GNC Arginmax Men

duysal06 Cnm ya maddi durumum iyi olmadigi icin tedavime gidemiyorumtup bebek te iyi bir indirim yapan yer biliyormusun

Son düzenleme:
Duysal06Cnm ya maddi durumum iyi olmadigi icin tedavime gidemiyorumtup bebek te iyi bir indirim yapan yer biliyormusun

Malesef sadece genel rakamları biliyorum ama hiç araştırmadım. Biz henüz tüp düşünmüyoruz 3 -6 ay daha normal yola devam sonrasında tabi kredi mi çekeriz naparız bilmiyorum ama bizde bakacaz.

Malesef sadece genel rakamları biliyorum ama hiç araştırmadım. Biz henüz tüp düşünmüyoruz 3 -6 ay daha normal yola devam sonrasında tabi kredi mi çekeriz naparız bilmiyorum ama bizde bakacaz.

Sen de 3 ay daha denesene nedense senle ilgili çok olumlu bir his oluştu ilk mesajımda da belirtmiştim.

Hayirlouysal06, post: 37091577, member: 621761"]Malesef sadece genel rakamları biliyorum ama hiç araştırmadım. Biz henüz tüp düşünmüyoruz 3 -6 ay daha normal yola devam sonrasında tabi kredi mi çekeriz naparız bilmiyorum ama bizde bakacaz.[/QUOTE]
Hayirlisi hakkimizda canim

BemdeE="duysal06, post: 37091577, member: 621761"]Malesef sadece genel rakamları biliyorum ama hiç araştırmadım. Biz henüz tüp düşünmüyoruz 3 -6 ay daha normal yola devam sonrasında tabi kredi mi çekeriz naparız bilmiyorum ama bizde bakacaz.[/QUOTE]
Bende umutluyum 13 sene sonra mucizem kendiliginden gelse keske dunyama isik dogsa rabbim yuzumuze gulsun insallah

Valla biz en büyük hatayı başta araştırmamakla yapmışız. Biz zannediyoduk ki biz çocuğa kadar vercez 2 ay içinde olacak. 5 yıllık evliyim geçen ay denedik olmayınca hemen gittik benim herif panik yaptı (gerçei evlenirken çocuk mocuk istemem ona göre demişti ama ne olduysa çocuk demeye başladı). Doktor diyo 6 ay bekleyin ne 6 ayı ne test yapılacaksa yap dedik. 2 kadın doğumcu + 1 dahiliyeci (hormon uzmanı) + 3 ürolog + 2 labaratuar. Keşke biraz daha erken akıl etseymişiz.

Back
X