Saç Şekillendiriciler Morfose keratinli saç serumu

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35

kızlar aranızda bundan kullanan var mı? saçıma fön çektirdim ve kuaför bundan sürdü. çok az sürmesine rağmen en ufacık rüzgarda bozulan saçım gün boyunca dümdüzdü. watsons gibi mağazalarda satılıyor mu bilginiz var mı?

canım watsonsta yok ama büyük kuaför mazemeleri satan parfümeri depolarında bulabilirsin. 12-15 civarı bir fiyatı var. kuaförler 30tlye satıyor bilgin olsun. bayılırlar kazıklamaya..güzel bir ürün ben duştan sonra nemli saça sürüyorum onarım görevi var.. kırıklarımı baya azalttı.. ama içindeki keratinden mi bilemiyorum uçlar bi süre sonra kurumaya başlıyor. fönden sonra kuru saça da kabarmasın diye ve ışıltı katsın diye de kullanılabiliyor.. kısaca memnundum ama kuruma olayı yaptı bende tek sorun o.

kesinlikle bayılıyorlar kazıklamaya bize de 30 tlye satmaya çalıştılar. taftın keratin spreyini aldım belki yerini doldurur diye ama pek işe yaramadı açıkçası

Kod:
kullanıyorum ve çok memnunum.nemliyken sürüp fönlediğinizde fön çok dayanıklı oluyor evet.kuaför malzemecilerinden veya netten edinebikirsiniz.13 tl ye aldım en son.

Kod:
kullanıyorum ve çok memnunum.nemliyken sürüp fönlediğinizde fön çok dayanıklı oluyor evet.kuaför malzemecilerinden veya netten edinebikirsiniz.13 tl ye aldım en son.
yeni açılan kozmetikçide buldum ve hemen aldım kavuştuk sonunda 15 tl ye aldım bende

Yaklaşık 2 aydır severek kullandığım bir ürün. Morfose'un çoğu ürünleri gibi buna da çok güveniyorum. Maalesef kolaylıkla edinilebilecek bir ürün değil internetten siparişle ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyor. İnternetten aldığınızda çok yüksek bir fiyat veriyorlar çünkü ben 15 Tl ye aldım,40 Tl ye kadar da gördüm diyebilirim
Uyguladıktan sonra saçım yumuşacık oluyor,harıka bir kokusu var,saçı güzel nemlendiriyor,kırık oluşumu çok azaldı bende bu ürün sayesinde gözüm kapalı tavsiye edebilirim

bende burda bulamam sanıyordum internetten sipariş verecektim geçen gün buldum ve satın aldım tabiii harika bir şey

bende burda bulamam sanıyordum internetten sipariş verecektim geçen gün buldum ve satın aldım tabiii harika bir şey

Morfose Morfose dedim bugün gittim almaya bulamadım kalmamış,saçlarımı boyayacağım ihtiyacım var malesef aynı firmanın başka argan yağını aldım,daha dün aksam Morfose'um diyordum ihanet etmiş gibi hissediyorum :2:

üzüldüm canım ama bu markanın bence her ürünü güzeldir

güzel bir serum en azından benim yanık saçlarımı yatıştırıyor ,kırıkları fazla belli etmiyor o açıdan memnunum fakat sürerken diplerinede uyguluyorum o yüzden saçımı yağlı gösteriyor sanırım sadece uçlara uygulanmalı

ben de aldım. katılıyorum kuaförler kazıklıyor. 25 tl ye aldım kuaförümden. ama int.den buldum 15 tl ye bir çok sitede var. kuru saça da uyguluyorum. ama diplere sürünce yağlandı sadece uçlara sürülmeli. daha parlak görünüyor. ben memnun kaldım.

Saçlarım boyadan lastik gibi olunca kullanmıştım bunu. Fiyatına göre inanılmaz bi iyileştirici etkisi var.. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kizlar saclarimi siyahtan griye actim ve boyattim.tabi cok yandi.morfose i kuaforum onerdi sizce iyi gelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…