• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Morlu Gelin ayakkabıları :)

teşekkürler:) direk mor bi ayakkabı değilde böyle iki renkli daha cazip geldi

ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş:21: hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim:31:

beğenmedim hele hele gelinliğin altına çok kötü durur bence

ya ben beğenmedimm:18: topuktaki mor taşlar, ayakkabıdaki resim baskısı ve o baskının üstündeki beyaz taşlar çok ağır olmuş. ama o taşların hiç biri olmayıp sadece üstündeki resim olsaymış süper olurmuşş:21: hem gelinliğin altına güzel olur hemde düğünden sonra kotlarının altına giyersin harika olur. ama dediğim gibi öteki türlü hiç beğenmedim:31:

canım istediğin gibi yapıyorlar. yani istemezsem onları yapmaya bilirler. istediğim renkte boyama şanslarıda var. tarih ve isimde yazılabiliyormuş. karar vermedim ama hoş geldi

ayyy ben çok sevdim.. bu da diğer özel tasarımlar gibi çok pahalıdır ama sanırım :ssz:

aaaa iyiymiş yaa ben aldım gelin ayakkabımı almasaydım kesin düşünürdüm :16:

Back
X