Lekeler, Çiller Morluklar hızlıca nasıl geçer?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar selam,

Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.

Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim :KK70:
Morarmaların sebebi ne acabaaağğğ :KK8:

Biberiye yağı hafifletiyor baya, yarın eczaneden önce aktara uğra...

Oyumu arnicadan yana kullanıyorum. Burun ameliyatından sonra çeneme dek morarmıştım. Üfff berbattı.. Böyle morarma yok. Ikı haftada insan içine çıkardı beni

Kızlar selam,

Dün bazı yerlerimde bayağı morluklar olmuş. Ben hiç fark etmedim. Gördüğümden beri de iyice çürüdü o morluklar. Hemen görmediğim için soğuk uygulamadım artık faydası olmaz diye.

Morluklara iyi gelen birkaç merhem buldum ama pazar günü bu saatte eczane bulamam. Evde bulabileceğim, en azından merhem alana kadar morlukların koyulaşmasını engelleyebilecek doğal bir şeyler bilen var mıdır acaba? Dayak yemiş gibiyim :KK70:
Gecen yıl trafik kazasi gecirmistim vücudumun cesitli yerlerinde morluklar vardı. Annem nar çekirdeği yağı sürdü iki günde morluklarn hepsi gitti.Tabii bunu söylüyorum da bu saatte nar çekirdeği yağını nerden bulcaksnz onu bilemiyorum :) :)

Morarmaların sebebi ne acabaaağğğ :KK8:

Biberiye yağı hafifletiyor baya, yarın eczaneden önce aktara uğra...
Terbiyesiz.

Biberiye çok kötü kokuyor ya ıyk.

Gecen yıl trafik kazasi gecirmistim vücudumun cesitli yerlerinde morluklar vardı. Annem nar çekirdeği yağı sürdü iki günde morluklarn hepsi gitti.Tabii bunu söylüyorum da bu saatte nar çekirdeği yağını nerden bulcaksnz onu bilemiyorum :) :)
Çok geçmiş olsun.
Annemle de konuştum, zeytinyağlı kantaron bırakmış dolapta, onu sür dedi. Bir deneyeyim bakayım. Nar çekirdeği yağını da yarın aktara sorayım, sep'in biberiyesiyle beraber. Ne bulursam sürmeyi planlıyorum da :D

Teşekkür ederim.

Terbiyesiz.

Biberiye çok kötü kokuyor ya ıyk.

Çok geçmiş olsun.
Annemle de konuştum, zeytinyağlı kantaron bırakmış dolapta, onu sür dedi. Bir deneyeyim bakayım. Nar çekirdeği yağını da yarın aktara sorayım, sep'in biberiyesiyle beraber. Ne bulursam sürmeyi planlıyorum da :KK70:

Teşekkür ederim.

Ben seviyorum onun kokusunu yaw. Arada açıp koklayip kapatıyorum.

Durduk yere morluk derken? Morluklar darbe sonucu deri altindaki kılcal damarlardan vucut içine sizan kandan kaynaklanır. Direk buz koymak gerekir ki akan kan dursun. Bence bir doktora git sen, durduk yere nasil oluyorsa artik..

Durduk yere morluk derken? Morluklar darbe sonucu deri altindaki kılcal damarlardan vucut içine sizan kandan kaynaklanır. Direk buz koymak gerekir ki akan kan dursun. Bence bir doktora git sen, durduk yere nasil oluyorsa artik..
Durduk yere demedim ki? Hatta 2. sayfada da yazdım spor kazası diye. Sadece ben morardığını sıcağı sıcağına fark etmedim, geç gördüm.

Ben kendimi kibledim siz zahmet etmeyin.. ama yanımda sizi de götürüyorum geyikten.
Kızım bir rahat dur şurada ciddili bir konum var. Ya vallahi mosmorum yani, hastaneye gidip darp raporu alsam alırım. Acıyın bana.

Bak başlık olmasa ben ne biberiyeyi bilirdim ne nar çekirdeği yağını.

Kızım bir rahat dur şurada ciddili bir konum var. Ya vallahi mosmorum yani, hastaneye gidip darp raporu alsam alırım. Acıyın bana.

Bak başlık olmasa ben ne biberiyeyi bilirdim ne nar çekirdeği yağını.

Artık girer misafir olarak okursun konunu ne yapalım...
Biberiye sürme allah muhafaza kafa yapar :KK53:

ahahahahha :p

Shot biftek koy.

Bir de Reparil diye bir jel var super.
Cherry bifteği ziyan edemem valla, az pişmiş pişirir yerim :D (aç insan mode off)
Biftek falan benim de aklıma geldi ama üstünden bir gün geçti, artık faydası olmaz herhalde?

Reparil'i de yazdım listeye. On tane şey süreceğim sanırım :D

Elma carpmadan sonra morarmayi engelliyor ama üzerinden zaman geçince faydası olur mu bilmiyorum. Dene istersen.

Back
X