Morluklar oluşur mu ?

cinsel ilişki sırasında vucudunuz morarırmı

• vucudum çok hassastır.hemen morarır

OY: 27 21,8%
  • hayır hiç morarmaz.

OY: 41 33,1%
  • bazen norarır bazen morarmaz

OY: 56 45,2%

• Ankete Katılan
    124
ben beyaz tenliyim, çok ufak hareketlerde morarırım hemen.
özellikle bacaklarım çok fena. en ufak carpsam bişi olsa morarır.. hemde büyük morluklar..

benim de tenim çok hassas..el izi bile çıkıyor..
genelde morarıyorum..benneyaptımki
yani hamilelikten önce morarırdım..senağlama

benim vücudum yüzüme göre beyaz ve çok hasas hemen morarır ama ben eşimin yaptığı morlukları severim tabii görünmüycek yerde olursa

ben bugday tenliyim ama...moraraırım..çünkü hasas bir tenim var hemen kan topluyo accık sıkılsa....şaka yapayım diye bir abla cindik atmıştı hafif hemen morardı.klava:

duruma göre değişir
1)hırçın bir gece geçirmişsem :jeyyar:

2)hızımı ayarlayamayıp konsola felen çarparsam sırnaşık şey
3)bide eşime bakan olursa sinirden :tomato: pardon bu konuyla alakasız oldu a.s.

benimde çok hassa ya hatta bu konuda rezil olmuluğum var Allah'tan sadece annem gördü çok utandım boynum çok hassa hem kızarıverir en ufak öpücükte
heh bu arada bi arkdaşım geldi aklıma eski iş yerinde kız kolunu yüzünü dokundun ci cikledin hafif sıkınca hemen nasıl kızarıyordu bayağa bi sürede geçmiyodu annesi zaten sen yapsam ben hemen anlarım diyomuş haklı kıza kim dokunursa dokunulan yer kızarıyordu yaaa :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…