Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar yeniden Merhaba yazmakta biraz geciktim ama biraz da ürünü kullanıp denemek istedim ben amber gül kil maskesi ile sicak havlu yuz temizleyicisini almıştım daha 2 3 kez kullandim her ikisinide cildimde herhangi olumsuz bir durum yaratmadi.önce kil maskesinden baslayayim harika bir kokusu var oncelikle cok az bi su ile karıştırıp yüzüme uyguladım kurudukca yüzüm gerildi ama bi karıncalanma yanma hissetmedm tamamen kuruyunca yikadim ve cildimin parladigini fark ettim yenileniyor cilt sanki.yüz temizleyici ise havlu ile birlikte kullaniliyor kokusu bıraz kötü herkes sevmeye bilir ama ben alıştım cildimi beslediğini düşünüyorum adeta o yağların hem temizleme hem besleme gibi sonra havlu ile sildigimde ne var ne yok cikardi sirf aradaki farki görmek icin normal bi makyaj temizleyici kullandım arkasından moshos gardeni kullandim hala atıkların oldugunu ve cikmaya devam ettiğini fark ettim tereddut etmeden kullanabilirsiniz