moskova ve sevgilim:(

Eylul.yn arkadasin yorumuna tamamen katiliyorum..bi arkadas demis ki tek gecelik iliski belki aska bile donusur,o karakterde biriyse donusucekse donussun o zaman sen de gercek yuzunu evlenmeden gormus olursun.bi iliski 3.kisi yuzunden bitmez ben hep buna inaniyorum,biterse aranizda eksik olan birseylerden ve karsindakinin karaktersizliginden bu sekilde biter.soylemesi kolay diyenler olabilir ama ben de aldatildim, zamaninda uzuldm dogal olarak ama inan su an sukrediyorum iyi ki bu yuzunu evlenmeden gormusum diye. Su an cok daha duzgun bi insanla bereberim ve cok mutluyum. Sen de bunu sevgilini iyice tanimak icin bir firsat olarak gor kendini yiyip bitirecegine..

Son düzenleme:
valla erkeklerin midesizliğini düşünürsek bu konuda sabıkası olan çok, ben rusyayla çok fazla iş yapan bir firmada çalışıyorum. işçisi mühendisi giden ordan buluyo kardeşim bu nasıl iş anlamadım. bide evleniyolar.benim erkek arkadaşımda st.petersburga gidecek bikaç günlüğüne. güvenilir karakterde bir insandır dürüsttür ama erkektir yine de kesinlikle yapmaz diyemem.ama inşallah öle bişi olursa Allah önümüze çıkarır. :5:

hıc bısı yapmasada gozu kayar kım ne derse desın bı kere turk erkeklerı bayılıo onlara...e masallah cokta acık gıyınıolar
namuslu o bu su oylelerıde war ama cogunluk cok rahat... erkeklerın gtmesını beklemeden masasına gdenler falan fılan
ama guvenıosan bısı olmaz sanırım erken donmesı ıcın ıkna et yoksa kndını yıceksın

bu konuyla ilgili herkez düşüncesine sonsuzzz saygı duyuyorummmm, rus kızlarndandaa nefreett edyorum, para kazansn die sewgilimi oraya asla yollamam bu benm kaldırablceğim bişey değil

hıc bısı yapmasada gozu kayar kım ne derse desın bı kere turk erkeklerı bayılıo onlara...e masallah cokta acık gıyınıolar
namuslu o bu su oylelerıde war ama cogunluk cok rahat... erkeklerın gtmesını beklemeden masasına gdenler falan fılan
ama guvenıosan bısı olmaz sanırım erken donmesı ıcın ıkna et yoksa kndını yıceksın

aynen öyle en kısa zamanda türkiyeye dönmesini sağlamam lazım. inş. gelicek.

valla erkeklerin midesizliğini düşünürsek bu konuda sabıkası olan çok, ben rusyayla çok fazla iş yapan bir firmada çalışıyorum. işçisi mühendisi giden ordan buluyo kardeşim bu nasıl iş anlamadım. bide evleniyolar.benim erkek arkadaşımda st.petersburga gidecek bikaç günlüğüne. güvenilir karakterde bir insandır dürüsttür ama erkektir yine de kesinlikle yapmaz diyemem.ama inşallah öle bişi olursa Allah önümüze çıkarır. :5:

yapıyor olmasından çok yaptığından haberimin olmaması ve saf saf burda onu bekliyor olmam beni üzer.Dediğin gibi arkadaşım inş öyle bir şey olursa da rabbim önümüze çıkarır.

abarttığının farkındasındır umarım
bende yurtdışında yaşadım, hristiyanların arasında ama öyle birşeyi ilk defa duyuyorum.

ona bakarsan türkiyedede karısını, kızını pazarlayanlar var.
genelleme yapma lütfen

bunun hristiyanlıkla ne ilgisi var
kültürle anlayışla ilgili bir durum
cinsellik konusunda herhangi bir tabuları yok ki
kuzenim 10 yıldır Rusya'da yaşıyor, onun anlattıklarından biliyorum ben de gözlemlediğim birşey yok yani

haklısın.. Bu akşam konuşucam dönmesini isticem en kısa zamanda bakalım o ne tepki vericek :26:

ama kızlar konusunu acma cok ozledım vs dıye cagır
bıde rus ukrayna dıyınce herkesın aklına tek sey gelıo isvece gıtse daha az takar ınsan kı kızları cok guzel

ama kızlar konusunu acma cok ozledım vs dıye cagır
bıde rus ukrayna dıyınce herkesın aklına tek sey gelıo isvece gıtse daha az takar ınsan kı kızları cok guzel

yok kızlar mevzusuna hiç girmicem girersem tartışıcaz biliyorum. Çok özlediğimi gelmesini istediğimi herkes gibi onunda Türkiyede çalışıp parasını biriktirmesini isticem.Hem bugün para biriktirmek için giden yarında gider, nişanlıyken de, evliykende... Ne bilicem dimi :19:

yok kızlar mevzusuna hiç girmicem girersem tartışıcaz biliyorum. Çok özlediğimi gelmesini istediğimi herkes gibi onunda Türkiyede çalışıp parasını biriktirmesini isticem.Hem bugün para biriktirmek için giden yarında gider, nişanlıyken de, evliykende... Ne bilicem dimi :19:

aynen ole esım nısanlıyken rusya ıle ıs yapıodu hatta ortagı rustu bırde kardesı vardı unı ye gıden onlarla rusyaya gtmek ıstedı iş ıcın kadının annesının ewınde kalcakmıs bıde dedım hop buraya kadar:35:
sonra ortaklıktan ayrıldı

Ben hiç lafı dolandırmayacağım.Günah işlemeyen insan yoktur imkanı,fırsatı,şartları olmamış insan vardır (Bunlara rağmen yapmayan insan varsa ayakta alkışlıyorum.)
Yeriniz de olsam kavga etmeden,hırgür çıkarmadan sevgilimi bir şekil de ikna eder, Türkiye ye geri çağırırdım.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ediyorum okuyup fikirlerinizi paylaştığınız için. Ne demişler bu devirde babana bile güvenme. birazdan onu aradığımda Türkiyeye dönme konusunu açıcam madem para biriktirmek istiyor bunu burda da yapabilir. Evlilik konusunda acelem yok geç olsun güç olmasın ama yeter ki yanımda olsun.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ediyorum okuyup fikirlerinizi paylaştığınız için. Ne demişler bu devirde babana bile güvenme. birazdan onu aradığımda Türkiyeye dönme konusunu açıcam madem para biriktirmek istiyor bunu burda da yapabilir. Evlilik konusunda acelem yok geç olsun güç olmasın ama yeter ki yanımda olsun.

bızıde konusma sonunda bılgılendrrmısın canm merakta bırakma:31:

rus kadınları konusunda kimse beni olumlu düşünceye sevkedemez...özellikle karadenizlilerin bol bol bilgisi vardır kendileriyle ilgili...
şöyle anlatıyım, yengemin çok sevdiği bi kuzeni vardı 2 sene önce onunla ilgili bu konulara bütün sülale olarak şahit olduk...
kız ve kocası birbirini çok severek evlenmişler..herkes parmakla gösterirmiş inanılmaz aşıklarmış birbirlerine...uzun bi süre çocukları olmamış sonra ailesi kıza ev yapmaya başlamışlar eşide rusya'daa iyi şartlarda bi iş bulmuş ve evin yapına yardım etmek için çalışmaya oraya gitmiş...bi süre izne yanına gelip gitmiş...sonra seyrekleşmiş gelip gitmeler...derken kızın evi bitmiş oraya taşınmış tek başına ama koca hala rusya'da gelmeye de niyeti yok...en sonunda orda rus bi kadınla evlendiğini ve 2 tane de çocuğu olduğunu öğrendiler...kız kocasını o kadar çok seviyodu ki herşeye rağmen sabahlara kadar dua edermiş her gece Allah'a...sonunda kız sarılık oldu ve bi kaç gün içinde öldü...herkes şok oldu...inanılmaz beddualar ettiler adama ama kız ölmeden önce hakkımı helal ettim ona bi kere yüzünü görsem yeter demiş ama göremeden öldü maalesef...

yani söylemek istediğim bu olayda ki karı koca kadar birbirini seven insan az bulunurken böyle bi olay yaşanabilmiş...burda erkeklerin zaafları ve rus kadınlarının çok kolay elde edilebilir olması bir gerçek...çünkü adam ne çok yakışıklı ne de eğitimli biriydi...karadenizin bi köyünden çıkmış sıradan bi yurdum insanı işte...velhasıl erkekleri bu kolay elde edebilme ve seçenek bolluğu orda cezbediyo...

ha ne oldu belki adamın 2 çocuğu oldu ve kendine kıyasla daha eli yüzü düzgün bi kadınla evlenmiş oldu...mutlu olur mu sanmıyorum....bi rus kadınıyla ilgilenen erkeklerin %20 sinin belki karşılıklı aşk yaşadıklarına inanırım...çoğu ya kullanılıyodur ya da kullanıyodur....bi isveç bi almanya için aynı şekilde düşünmem ama o erkekte belli bi standart ararım...her neyse burda söz konusu olan senin farkında olmadan gecelik de olsa aldatılmaman o yüzden bence gelmesinde fayda var....ha karşı çıkarsa diğer gafları gibi kişiliğini ortaya koymuş olur bence...tekrar söylüyorum 4 sene uzun bi zaman evlilik için....yok ne zaman olacağı önemli değil benim için fln deme bence...çok daha mutlu olacağın birini de bulabilirsin...elini çabuk tutsun sevgilin bence...kimse kimseyi beklemek zorunda değil senelerce hele böyle konuşan yok kızlar bebek gibi fln diyebilen rahatlıkta birini..

Back
X