- Konu Sahibi arelinannesi
-
hayvan sesli müzikli olarak bahsettiğim oyun minderi chicco markaymış tam bilmediğim için yanlış yazmışım özelliklerini de hafife almışım:) fotoğrafı yok ama şu linkten ulaşabilirsiniz.
Şarkı Söyleyen Oyun Minderi
yephek, henüz satılmadı. alpdeniz'in sorusuna karşılık dönenceyi hediye vereceğim demek istemiştim. alpdeniz, dönenceden para almıyorum ikisi 120 tl oluyor.
kkelebekk, özelden mesaj atmıştın durumun acil gibi. özelden mesaj atamadığım için bana buradan ya da e-mail adresimden ulaşman lazım. ben istanbul maltepede oturuyorum.
arkadaşlar oyun halıları için çok alıcı çıktı tatildeydim ilgilenemedim pek ve en çok ihtiyacı olana vermek istedim ama artık ilk isteyene satacağım.
mama sandalyesi ve 3ü 1 arada arabaya (ışıklı,müzikli,sesli) alıcı çıkmadı şaşırdım ikisi de çok kaliteli, temiz ve mothercare marka. arabanın fotoğraflarını yüklemiştim. resmi web sitesinin linkini ekliyorum. satış fiyatı 89 sterlin yani 250 tl nin üzerinde. ben 70ten veriyorum pazarlık payı da var..daha ne diyeyim:)
Mothercare 3 in 1 Walker Convertible- Flower Power - baby walkers & activity stations - Mothercare
bbkkrgl, çek bırak oyuncağın bir tanesini oyun halısının ortasına asmıştım oradan görebilirsin. turuncu yeşil olan. mothercare marka. diğeri de disney marka winnie the pooh.
canım arabayla ilgili siteye girdim ama yaancı ya anlayamadım. bu hem yürüteç hem yürüme arkadaşımı. ayaklarının altına oklar mı denk geliyor. anlayamadım kusura bakma. ben aslında yürüteç istemiyorum ama yürüme arkadaşı oluyorsa talip olurum arabaya. ışıklı ve müzikli oluşu kızmın hoşuna gider. ama ayrıntılarını anlatırsan sevinirim canım
mama sandalyesi ve yürüme arkadaşı arabaya ilgi gösteren çok arkadaş oldu.teşekkürler ama sadece istanbulda oturan arkadaşlara satabileceğim. diğer türlü kargo çok tutuyor. ikisini 100 tl ye kadar düşürdüm.
eğer satılmadıysa alabilirim hafta sonu kaynımı gönderip bir noktadan aldırayım üst bostancıda oturuyorlar
melikeanne merhaba, özelden mesaj yazma hakkım yok malesef. mail adresim seerbeez@hotmail.com
mail atarsan ayrıntı görüşebiliriz. bu arada hoppala için yazan da bendim. 4. aydan itibaren kullanılıyor.
isilayy yakın da oturuyormuşuz:) kısmet:))
melikeanne merhaba, özelden mesaj yazma hakkım yok malesef. mail adresim seerbeez@hotmail.com
mail atarsan ayrıntı görüşebiliriz. bu arada hoppala için yazan da bendim. 4. aydan itibaren kullanılıyor.
isilayy yakın da oturuyormuşuz:) kısmet:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?