- 18 Şubat 2018
- 8
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Kayra 8714
Bebeğim 3 aylık ilk ay sütüm yetiyordu fakat azalmaya başladı , ne denediysem olmadı , motilium tablet i duydum sütü artırıyormuş sizce kullanmalımıyım , kullanan varsa yardımcı olurmusunuz ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Galactago damla varmış bitkisel doktorumu arayıp sordum sonunda süt kanallarını açıyormuş deneyin isterseniz banada kimse cevap vermediayni konuyu arastirip duruyorum kimse bisi demiyo![]()
Merhaba Galactago damla varmış bitkisel doktorumu arayıp sordum sonunda süt kanallarını açıyormuş deneyin isterseniz banada kimse cevap vermedi
Merhaba canım. Benimde bebeğim üç aylık, doktor tavsiyesi ile motilium tablet kullanıyorum. Sütüm bitmek üzereyken inanılmaz derecede arttı. Emmeyi bırakmak üzere olan bebeğim yeniden emmeye başladı. Doktor bu ilacın mide bulantısı için üretilen bir hormon ilacı olduğunu belirtti. Yan etkisi bayanlarda laktoz, dolayısıyla süt oranını artırması. Erkeklerde ise göğüs büyümesi imiş. İlacın sütten çok az miktarda bebeğe geçtiğini, ancak bir zararı olmadığını belirtti. Ayrıca mutlaka bir hafta kullanıp, bir hafta ilaca ara vermek gerekiyor. Ben çok memnunum, sende önce bir doktoruna danış istersen..Bebeğim 3 aylık ilk ay sütüm yetiyordu fakat azalmaya başladı , ne denediysem olmadı , motilium tablet i duydum sütü artırıyormuş sizce kullanmalımıyım , kullanan varsa yardımcı olurmusunuz ☺
Merhaba canım. Benimde bebeğim üç aylık, doktor tavsiyesi ile motilium tablet kullanıyorum. Sütüm bitmek üzereyken inanılmaz derecede arttı. Emmeyi bırakmak üzere olan bebeğim yeniden emmeye başladı. Doktor bu ilacın mide bulantısı için üretilen bir hormon ilacı olduğunu belirtti. Yan etkisi bayanlarda laktoz, dolayısıyla süt oranını artırması. Erkeklerde ise göğüs büyümesi imiş. İlacın sütten çok az miktarda bebeğe geçtiğini, ancak bir zararı olmadığını belirtti. Ayrıca mutlaka bir hafta kullanıp, bir hafta ilaca ara vermek gerekiyor. Ben çok memnunum, sende önce bir doktoruna danış istersen..
Merhaba canım. Benimde bebeğim üç aylık, doktor tavsiyesi ile motilium tablet kullanıyorum. Sütüm bitmek üzereyken inanılmaz derecede arttı. Emmeyi bırakmak üzere olan bebeğim yeniden emmeye başladı. Doktor bu ilacın mide bulantısı için üretilen bir hormon ilacı olduğunu belirtti. Yan etkisi bayanlarda laktoz, dolayısıyla süt oranını artırması. Erkeklerde ise göğüs büyümesi imiş. İlacın sütten çok az miktarda bebeğe geçtiğini, ancak bir zararı olmadığını belirtti. Ayrıca mutlaka bir hafta kullanıp, bir hafta ilaca ara vermek gerekiyor. Ben çok memnunum, sende önce bir doktoruna danış istersen..
Sekiz saatte bir, aç karnına alıyorum, doktor bu şekilde kullanmamı önerdi.bir cozumun olma ihtimalo bile bana inanilmaz rahatlik verdi psikolojim duzeliyo boyle msjlar okuyunca emzirmeddn hemen once alinca bebege geciside az oluyomus galiba ilaclarin
pek bir değişiklik gözlemlemedim açıkçası, zaten normalde de sütüm çok kıvamlı değildi. Mama takviyesi de aldığı için gün içinde ara ara kusuyor zaten.Birsey sormak istiyorum size sutunuzde bi degisiklik oldumu peki sulanma yada farkli bi degisiklik bide benim bebegim cok kusan bi bebek bi yerde bebegin kusmasinada iyi geldigini okumustum oyle birsey farkettinizmi siz
Cok tsk ederim saolun :)pek bir değişiklik gözlemlemedim açıkçası, zaten normalde de sütüm çok kıvamlı değildi. Mama takviyesi de aldığı için gün içinde ara ara kusuyor zaten.
Rica ederimCok tsk ederim saolun :)
Bebeğinizin kilo alımı nasıl peki kontrole götürdünüzmü bu ayMerhaba canım. Benimde bebeğim üç aylık, doktor tavsiyesi ile motilium tablet kullanıyorum. Sütüm bitmek üzereyken inanılmaz derecede arttı. Emmeyi bırakmak üzere olan bebeğim yeniden emmeye başladı. Doktor bu ilacın mide bulantısı için üretilen bir hormon ilacı olduğunu belirtti. Yan etkisi bayanlarda laktoz, dolayısıyla süt oranını artırması. Erkeklerde ise göğüs büyümesi imiş. İlacın sütten çok az miktarda bebeğe geçtiğini, ancak bir zararı olmadığını belirtti. Ayrıca mutlaka bir hafta kullanıp, bir hafta ilaca ara vermek gerekiyor. Ben çok memnunum, sende önce bir doktoruna danış istersen..
Benim bebeğime tam tersi oldu çok kusma ya başladı , banada halsizlik , kullanmaya başladınızmı sizde bir değişiklik oldumu?Birsey sormak istiyorum size sutunuzde bi degisiklik oldumu peki sulanma yada farkli bi degisiklik bide benim bebegim cok kusan bi bebek bi yerde bebegin kusmasinada iyi geldigini okumustum oyle birsey farkettinizmi siz
Bünyeye göre değişiyor demek ki, bende belirttiğiniz etkiler olmadı. Bira mayası tableti duydum ancak kullanmadım. Denerseniz yorumunuzu rica ederim.Merhaba kullandım ama çok halsizlik yaptı , Bebeğim de gereğinden fazla kusma ya başladı , bende bıraktım , bira mayası varmış onu deneyeceğim birde ,çok faydası var diye okudum , siz denedinizmi? Yorum için teşekkür ederim
Önümüzdeki hafta 4 aylık kontrolüne gideceğim, sonucu buradan paylaşırım. Bir önceki ay 1100 gr almıştı. Bakalım bu ay artacak mı..Bebeğinizin kilo alımı nasıl peki kontrole götürdünüzmü bu ay
Benim bebeğime tam tersi oldu çok kusma ya başladı , banada halsizlik , kullanmaya başladınızmı sizde bir değişiklik oldumu?
Bira mayasi tableti cemen otu tableti ve rekolac kullaniyorum sutumle kafayi bozmus durumdayim ilk zamanlar baya faydasi oldu ama etkisi gecmeye basladi herseyde oldugu gibi donusumlu olarakmi kullanmali bazi seyleri bilemiyorumBünyeye göre değişiyor demek ki, bende belirttiğiniz etkiler olmadı. Bira mayası tableti duydum ancak kullanmadım. Denerseniz yorumunuzu rica ederim.
Bence dönüşümlü kullanmak daha doğru olur. Hepsini aynı anda alırsanız birbirlerinin etkisini azaltabilirBira mayasi tableti cemen otu tableti ve rekolac kullaniyorum sutumle kafayi bozmus durumdayim ilk zamanlar baya faydasi oldu ama etkisi gecmeye basladi herseyde oldugu gibi donusumlu olarakmi kullanmali bazi seyleri bilemiyorum![]()