Motillium ile süt artirma

mrv12345

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
23
11
18
36
Merhaba anneler ben bir premature annesiyim bebegim kronolojik 3 düzeltilmis 1 aylık. Simdiye kadar sutum hep çok azdı, denemediğim yol kalmadi. Mama ile sutu beraber götürdum hep. Ama sütüm artsin çok istiyorum. Emzirme danismani once solgar berwers yeast önerdi kullandım hala çok az. En son motillium kullanmayı onerdi. Daha önce kullanıp sütü artan var mı, bebeğime herhangi bir yan etki olur mu? Yarın ilacı alıcam ama lütfen kullanan varsa bana deneyimlerini anlatabilir mi ?

Galactaco diye bi sey var çok kullanan var Aralık annelerinde. Ben de iki gündür kullanıyorum. Hemen etki gösterdi gibi. Göğüslerim dolu mu boş mu anlayamıyodum. Simdi sızlıyolar bile.

Galactaco diye bi sey var çok kullanan var Aralık annelerinde. Ben de iki gündür kullanıyorum. Hemen etki gösterdi gibi. Göğüslerim dolu mu boş mu anlayamıyodum. Simdi sızlıyolar bile.
ben de duydum ve hemen araştırmaya başladım. konuyla alakalı birçok makale okudum ve içinde işe yarar keçiotu, çemen otu ve arpa var. diğer bileşenlerin kanıtlanmış bir özelliği yok. ekstradan c vitaminli olması güzel. ama hala tam anlamıyla işe yarayan bir damlaya rastlamadım. araştırmalarım devam ediyor kızlar... çünkü bu durumdan çok çektim bulur bulmaz sizlerle paylaşıcam :)

Biraz da plasebo etkisine bırakın kendinizi. Hangisi fayda edecek inanirsanız o eder.

Biraz da plasebo etkisine bırakın kendinizi. Hangisi fayda edecek inanirsanız o eder.
ben bırakacam da benim ufaklık bırakmıyor :) körü körüne de inanmamak lazım araştırmak lazım, ürün içeriklerine gerçekten inanmam lazım ki sonra plasebo etkisine bırakayım kendimi :)

ben bırakacam da benim ufaklık bırakmıyor :) körü körüne de inanmamak lazım araştırmak lazım, ürün içeriklerine gerçekten inanmam lazım ki sonra plasebo etkisine bırakayım kendimi :)
Farmakalogculuğa devam o halde siz.

elimden geldiği kadar tabii ki devam da siz niye bu durumdan rahatsız oldunuz? galactago satıcısı mısınız?
Ben onu övmedim farkedebilseniz keşke. Hangisine inanırsanız o fayda eder dedim. Plasebo etkisine de biraz kendinizi bırakın dedim. Ay yazdıklarımı tekrarlattınız öf.

övdüğünüzü belirtmedim kötülemedim de içeriğinde işe yarayanları söyledim siz de bunu fark edebilseydiniz keşke araştırma yapmanın bilgilenmenin nesi kötü onu anlamadım. sizin de belirttiğiniz gibi BİRAZ kendimizi bırakmalıyız tamamen değil.

Bol bol emzirmek başka çaresi yok birde anne sütü doktoru var intisgram da mutlaka bakın çok faydasını göreceksiniz

Merhaba motillium kullandınız mı merak ettim?

Bana da doktorum önerdi bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi. Zaten bebeğe de reflü için şurubunu kullanıyorduk.

Doktor günde 3 tane verdi ben 3 gündür akşamları 1 tane içiyorum etkisi oldu mu emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…