ben de duydum ve hemen araştırmaya başladım. konuyla alakalı birçok makale okudum ve içinde işe yarar keçiotu, çemen otu ve arpa var. diğer bileşenlerin kanıtlanmış bir özelliği yok. ekstradan c vitaminli olması güzel. ama hala tam anlamıyla işe yarayan bir damlaya rastlamadım. araştırmalarım devam ediyor kızlar... çünkü bu durumdan çok çektimGalactaco diye bi sey var çok kullanan var Aralık annelerinde. Ben de iki gündür kullanıyorum. Hemen etki gösterdi gibi. Göğüslerim dolu mu boş mu anlayamıyodum. Simdi sızlıyolar bile.
Biraz da plasebo etkisine bırakın kendinizi. Hangisi fayda edecek inanirsanız o eder.ben de duydum ve hemen araştırmaya başladım. konuyla alakalı birçok makale okudum ve içinde işe yarar keçiotu, çemen otu ve arpa var. diğer bileşenlerin kanıtlanmış bir özelliği yok. ekstradan c vitaminli olması güzel. ama hala tam anlamıyla işe yarayan bir damlaya rastlamadım. araştırmalarım devam ediyor kızlar... çünkü bu durumdan çok çektimbulur bulmaz sizlerle paylaşıcam :)
ben bırakacam da benim ufaklık bırakmıyor :) körü körüne de inanmamak lazım araştırmak lazım, ürün içeriklerine gerçekten inanmam lazım ki sonra plasebo etkisine bırakayım kendimi :)Biraz da plasebo etkisine bırakın kendinizi. Hangisi fayda edecek inanirsanız o eder.
Farmakalogculuğa devam o halde siz.ben bırakacam da benim ufaklık bırakmıyor :) körü körüne de inanmamak lazım araştırmak lazım, ürün içeriklerine gerçekten inanmam lazım ki sonra plasebo etkisine bırakayım kendimi :)
elimden geldiği kadar tabii ki devamFarmakalogculuğa devam o halde siz.
Ben onu övmedim farkedebilseniz keşke.elimden geldiği kadar tabii ki devamda siz niye bu durumdan rahatsız oldunuz? galactago satıcısı mısınız?
Bol bol emzirmek başka çaresi yok birde anne sütü doktoru var intisgram da mutlaka bakın çok faydasını göreceksinizMerhaba anneler ben bir premature annesiyim bebegim kronolojik 3 düzeltilmis 1 aylık. Simdiye kadar sutum hep çok azdı, denemediğim yol kalmadi. Mama ile sutu beraber götürdum hep. Ama sütüm artsin çok istiyorum. Emzirme danismani once solgar berwers yeast önerdi kullandım hala çok az. En son motillium kullanmayı onerdi. Daha önce kullanıp sütü artan var mı, bebeğime herhangi bir yan etki olur mu? Yarın ilacı alıcam ama lütfen kullanan varsa bana deneyimlerini anlatabilir mi ?
Merhaba anneler ben bir premature annesiyim bebegim kronolojik 3 düzeltilmis 1 aylık. Simdiye kadar sutum hep çok azdı, denemediğim yol kalmadi. Mama ile sutu beraber götürdum hep. Ama sütüm artsin çok istiyorum. Emzirme danismani once solgar berwers yeast önerdi kullandım hala çok az. En son motillium kullanmayı onerdi. Daha önce kullanıp sütü artan var mı, bebeğime herhangi bir yan etki olur mu? Yarın ilacı alıcam ama lütfen kullanan varsa bana deneyimlerini anlatabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?