Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muaidilini vermiştim kd doktorum. Sütünün artmasina yardımcı olur demişti . Fakat tek başına etkili olmaz zaten. Gece gündüz sık emzirme ve bol su içmek sütü arttırmada daha etkili.
Muaidilini vermiştim kd doktorum. Sütünün artmasina yardımcı olur demişti . Fakat tek başına etkili olmaz zaten. Gece gündüz sık emzirme ve bol su içmek sütü arttırmada daha etkili.
Benim arttı fakat ben gece gündüz emzirme sonrası sağım yapıp, 2-3 saatte bir 1 saat emzirdim ayrıca akşamları power pung (Süper sağım)yaptım. Bol su içtim sütü arttirdim. O ilacı sabah aksam diyordu ben aklıma geldikçe günde bir aldım pekde onemsemedim yani. Yan etkisinin sütü arttırdığını söylemişti dokturum . Dogumdan sonra süt kolay insin diye verdi heralde dedim sonra.