Motiva ergonomix ile meme büyütme ameliyatı

zaraemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
1
0
1
23
Kızlar merhaba yıllardır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve Bursa’da yaşadığım için Bursa’da ve İstanbul’da Hekim araştırmaya başladım . Çok doğal olsun istiyorum boyum 163 kilom 49 kemiklerim belli oluyor neredeyse çok zayıfım maalesef o yüzden motivanın ergonomix 2 joy diye bir silikonu çıkmış ve çok doğal olduğu iddia ediliyor ancak Bursa’da görüştüğüm hekim ergonomix 1 i öneriyor . Ergonomix 1 yaptıran var mı aynı şekilde ergonomix 2 joy silikonu hakkında bilgisi olan ve özellikle Bursa’da yaptırıp hekim önerebilecek var mı acaba

Merhaba ben de çok arada kalmıştım. Ergonomix 1 yaptırdım çok memnunum. Joy ile aralarında ciddi fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark olmadığı söylenmişti bana da.

Merhaba bugün benim ameliyat sonrası 4. Günüm senin kararsızlıklarını ben de yaşamıştım. Boyum 169 kilom 49-50 bu arada :) motiva ergonomix 1 ile ameliyat oldum 2 ile arasında fiyat farkı vardı. Çok bariz özellik farkı da olmadığını öğrendim ergonomix 1 serisi de yumuşak aynı şekişde doğal hareket ediyor çipli bir seri 2 yanlış hatırlamıyorsam ultrason çekimlerinde vs daha belirgin olması için farklı bir teknolojiymiş ama hepsi bir şekilde ya mr ya mamografide belli oluyor ben o yüzden normal motiva ergonomix 1 ile ameliyat oldum doktorum istanbul anadolu yakasında operasyonum koltuk altından izsiz olarak yapıldı şuan tabiki sertler bir şey söylemek için erken genel olarak memnunumm

merhaba ben ergonomix joy oldum 1 nasıldır bilmiyorum ben de başından beri çok doğal istediğim için ve yaşımdan dolayı doktor bunu uygun gördü. Kesinlikle aşırı doğal duruyor. Bilmeyen kimse estetik olduğunu anlamadı bile

Merhaba ben motiva 315 cc high profil kasa altı oldum gayet doğal duruyor 1.58 45 kiloyum yani sizin gibi zayıfım. Eğer yaptırmadıysanız beklentiniz bir tık dolgun bir göğüsse 340 cc taktırın sakın korkmayın (eğer önceki göğsünüz 80 beden değilse) ben 75 beden dolgulu takıyordum az meme dokum vardı fakat şuan küçük geliyor gözüme :) inanın 315 cc hiç büyük değil 335-340 taktırmaktan korkmayın

Merhaba geçmiş olsun ameliyatı ne kadara oldunuz acaba

merhaba hangi doktara oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…