• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motiva Round mu Mentor mu

littlescorpion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Selamlar 10 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım marka için çok kararsızım . Motiva round yuvarlak kas altı yüksek profilli düşünüyorum. Şu an ki meme dokum çok az 75A kullanıyorum. Motiva round kullanan var mı yumuşaklığı ne durumda çok merak ediyorum. Ergonomix in yunuşaklığı daha yüksek biliyorum ama bende üst dolgunlukta olmasını istediğim için onu seçemiyorum şimdiden teşekkürler 💕💕

Selamlar 10 gün sonra meme büyütme ameliyatı olacağım marka için çok kararsızım . Motiva round yuvarlak kas altı yüksek profilli düşünüyorum. Şu an ki meme dokum çok az 75A kullanıyorum. Motiva round kullanan var mı yumuşaklığı ne durumda çok merak ediyorum. Ergonomix in yunuşaklığı daha yüksek biliyorum ama bende üst dolgunlukta olmasını istediğim için onu seçemiyorum şimdiden teşekkürler 💕💕
Motiva 315 cc yüksek profil bende. Önceki boyutum 70-75 aydı. Şimdi 85 b . Şuan için memnunum 7 ay oldu benim. Son teknoloji diyorlar motiva için . Mentora göre daha yumuşakmış. Ergonomiksde motivanın sanırım ama o daha pahalı diye duymuştum. Şimdilik bi sorun yaşamadım duruşıda gayet güzel. Yumuşaklık orta. İlk ay çok sert oluyor . 3. Ay daha yumuşak ama tam meme kıvamı değil

Motiva 315 cc yüksek profil bende. Önceki boyutum 70-75 aydı. Şimdi 85 b . Şuan için memnunum 7 ay oldu benim. Son teknoloji diyorlar motiva için . Mentora göre daha yumuşakmış. Ergonomiksde motivanın sanırım ama o daha pahalı diye duymuştum. Şimdilik bi sorun yaşamadım duruşıda gayet güzel. Yumuşaklık orta. İlk ay çok sert oluyor . 3. Ay daha yumuşak ama tam meme kıvamı değil
Teşekkür ederim 💕 7 ay olmuş hala yumuşamamasına şaşırdım .. çok sert, yapay olsun istemiyorum ama sizde böyle deyince bilemedim

Teşekkür ederim 💕 7 ay olmuş hala yumuşamamasına şaşırdım .. çok sert, yapay olsun istemiyorum ama sizde böyle deyince bilemedim
Çok sert değil ilk aylara göre yumuşadı. Ama tüm silikonlar için söylüyorum gerçek meme kıvamına gelmez. Gerçek meme mayalı hamur gibi cıvık ama silikonlu meme diri duruyor

Ya biz bunu konuşmuştuk sanki ama senin başta meme dokun nasıldı? Düz gibi miydi var mıydı

Ol
Teşekkür ederim peki görüntüsü nasıl top top gibi mi hiç hareket etmez mi
ben bu top top olayını çok anlamıyorum iki tane yuvarlak dik duran memem var 😅 top top hani yuvarlak olması ise evet top top duruyor . Fakat bahsettiğiniz kasüstü silikonlarda olan böyle hani sanki derinin bi tık altında aşırı yapay duransa hayır öyle durmuyor.

Merhaba.Fibrokistik meme yapisinda protez herhangi bir sorun olusturuyor mu?Adet dönemi sislik ve agri oluyor genelde.Acaba protezle birlikte bu durum kötüye gider mi? Tecrübe eden var mi bu durumu?

Back
X