Motiva ergonomix mi round mu?

edasevincc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Ergonomix1 ve ergonomix2(full) ve round modelinden bahsetti doktorum hangisini tercih etmeliyim sizce 335 cc dual plan yapılacak ergonomix daha doğal ve yumusakmis galiba ergonomixi taktırmak aynı cc de rounda göre daha mı mütevazi( küçük durur) round çok mu top gibi dik bir görüntü oluşturuyor bir de ergonomix1 ile ergonomix2 arasında 30 bin TL fark var o farka değer mi acaba herhangi birini kullanan varsa yardımcı olur musunuz

Bende motiva round var, round top gibi durmuyor, ilk takildiginda öyle dursa da o da yer cekimiyle asagi inip dogal forma giriyor, bana round önerme sebebi bir tık büyük cc tercih ettik ergonomix o yüzden fazla sarkik durabilirdi, sizin durumda ikisini de kullanabilirsiniz bence

Bende motiva round var, round top gibi durmuyor, ilk takildiginda öyle dursa da o da yer cekimiyle asagi inip dogal forma giriyor, bana round önerme sebebi bir tık büyük cc tercih ettik ergonomix o yüzden fazla sarkik durabilirdi, sizin durumda ikisini de kullanabilirsiniz bence
Teşekkürler:)

Geçmişler olsun kaç cc takıldı meme dokunuz var mıydı iyileşme süreciniz nasıl geçiyor

Ben yaptıralı 1 yıl oldu iyileşme süreci inanılmaz rahat geçti 3. gün gezmeye çıktım öyle söyleyeyim. O dönem en düsük kilomdaydım tahta gibi olmustu gögsüm, benim doktora israrimla 500 takildi biraz abartmisim 350 falan iyi olurmus ama yine de memnunum uzun boylu genis omuzlu oldugum için garip durmadi bende hevesimi aldim pisman degilim, birkaç yil sonra küçüğüne geçerim muhtemelen nasip olur da çoluk çocuk olursa emzirme sonrasi bi revizyona giderim. Motivayi öneririm ama dokusu yumusak baya dogal hissettiriyor.

Back
X