• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motiva ergonomix2, Motiva round, polytech b-lite mı?

amberrr88

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba!
43 kilo verdim. Meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum Ankara da. Dr Diren Çelik Polytech meme protezi önerdi yerinde daha sabit kalır dedi. Dr Melike Oruç Özpostacı Motiva round un bana uygun olacağını söyledi. Dr Gözde Muratoğlu Motiva ergonomix2 300 cc ye kadar olur daha büyüğü sarkar dedi. Dr Özerk Demiralp polytech b-lite daha iyi olur dedi. Hepsinin bakışaçısı farklı. Motiva ergonomix2 olsun çok istiyordum ben Şuan kararsızım neyi seçmeliyim. Ergonomix2 kullanan var mı? Kayma sağa sola oluyor mu? Sarkma daha çabuk olur mu? Sarkarken meme ile hareket ederek daha doğal sarkmaz mı? Bu protezlerle ilgili deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim

Bende yarın diren çelike görüşmeye gideceğim merak ediyorum neler dicek

Bende yarın diren çelike görüşmeye gideceğim merak ediyorum neler dicek
Ben üslubunu iletişim şeklini sevmemiştim Diren Çelik’in. İletişim önemli ameliyat sonrası için de benim için gelişebilecek komplikasyonlar olabilir. Tek teknik bilgi yeterli değil bence. Sonuçta mevcuttan daha iyi hale gelsin diye, keyfi yapılan bir ameliyat hastanın sorduğu sorulara cvp verebilmeli. Benim sorularımı fazla teknik bulup, gergin cvplar vermşti, açıklayıcı cvp vermek yerine. Umarım sizin görüşmeniz tatmin edici geçer.

Bende biraz bu şekilde hissettim başka görüşmeler de yapıcam zaten

Siz kime yaptırcaksınız ya da yaptrdınız mı

Henüz karar veremedim. Melike Hoca en olabiliri gibi geliyor. Prof Dr Serdar Öztürk ile de görüşmek istiyorum. Siz karar verebildiniz mi?

Merhaba!
43 kilo verdim. Meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olmak istiyorum Ankara da. Dr Diren Çelik Polytech meme protezi önerdi yerinde daha sabit kalır dedi. Dr Melike Oruç Özpostacı Motiva round un bana uygun olacağını söyledi. Dr Gözde Muratoğlu Motiva ergonomix2 300 cc ye kadar olur daha büyüğü sarkar dedi. Dr Özerk Demiralp polytech b-lite daha iyi olur dedi. Hepsinin bakışaçısı farklı. Motiva ergonomix2 olsun çok istiyordum ben Şuan kararsızım neyi seçmeliyim. Ergonomix2 kullanan var mı? Kayma sağa sola oluyor mu? Sarkma daha çabuk olur mu? Sarkarken meme ile hareket ederek daha doğal sarkmaz mı? Bu protezlerle ilgili deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim
Bende Melike hocayı düşünüyorum motive marka için fiyat ne dedi size

Back
X