Oooooy yerim ben seni yaa,
Maşallah nasıl tatlı. Şunun pijamasına filan bi bak Elfim yaaa
bu nasıl motivasyon başlıgı herkes bir film izleyin bir kitap okuyun diyooo hadi bakalım gidin ders çalışın rakipleriniz günlük 600 soru çözuyorr hadii hadiii hadii dağılın :)))
Şaka bir yana bilinçaltının gücü kitabı güzel bir kitap,
evet ya tamm ısırımlık :) bende istiiyorummmmmmm
bu nasıl motivasyon başlıgı herkes bir film izleyin bir kitap okuyun diyooo hadi bakalım gidin ders çalışın rakipleriniz günlük 600 soru çözuyorr hadii hadiii hadii dağılın :)))
Şaka bir yana bilinçaltının gücü kitabı güzel bir kitap,
Benim 7 sene önce lise 1.sınıfta iken hocamın söylediği bir şey hala aklımdadır. O dönem öyle kötü bir dönem geçiriyordum ki hocamın bu söylediği inanız bana hayatımı değiştirdi.
3D kuralından bahsetmişti bize. Düşünce, Davranış, Duygu
Dikkat edin nasıl düşünürsek öyle davranırız. Olumsuz düşündüğümüzde, karamsar düşündüğümüzde telaş içie gireriz. Davranışlarmız telaşlı ve hırçın olur. Bu ise duyguşarımızı etkiler ve mutsuz eder bizi. Ancak düşünce gücüne inandığımızda ve düşüncelerimizi ona göre oluşturduğumuzda bu olumsuzlukları yaşamak zorunda kalmayız. Ben bunu öğretmenimden duyduktan sonra inanın bana hayatım çok değişti ve şükürler olsun ki atlattım o dönemlerimi.
Söylediklerinize dikkat edin ; düşüncelerinize dönüşür
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlere dönüşür
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür
Karakterinize dikkat edin kadere dönüşür.
Bu da 3d kuralı ile ilgili nette okuduğum ufak bir yazıydı :)
Benim 7 sene önce lise 1.sınıfta iken hocamın söylediği bir şey hala aklımdadır. O dönem öyle kötü bir dönem geçiriyordum ki hocamın bu söylediği inanız bana hayatımı değiştirdi.
3D kuralından bahsetmişti bize. Düşünce, Davranış, Duygu
Dikkat edin nasıl düşünürsek öyle davranırız. Olumsuz düşündüğümüzde, karamsar düşündüğümüzde telaş içie gireriz. Davranışlarmız telaşlı ve hırçın olur. Bu ise duyguşarımızı etkiler ve mutsuz eder bizi. Ancak düşünce gücüne inandığımızda ve düşüncelerimizi ona göre oluşturduğumuzda bu olumsuzlukları yaşamak zorunda kalmayız. Ben bunu öğretmenimden duyduktan sonra inanın bana hayatım çok değişti ve şükürler olsun ki atlattım o dönemlerimi.
Söylediklerinize dikkat edin ; düşüncelerinize dönüşür
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlere dönüşür
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür
Karakterinize dikkat edin kadere dönüşür.
Bu da 3d kuralı ile ilgili nette okuduğum ufak bir yazıydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?