- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
Ben 22 yaşındayım liseyi de açıktan bitirdim ve önümüzdeki yıl yksye gireceğim.
tabi hiç bilgim yok tamamen sıfırım. Sayısal hafızam da yok.
Hedefim ilahiyat (sözel bölüm) ve bi yks kursuna kayıt oldum.
dersanede hocadan önce konuyu youtubeden izleyip kavrayıp sonra derste hocadan dinleyerek devam ediyorum.
ama sözelci olduğum halde sözel sınıfı yok diye eşit ağırlıktayım.
ve sınıftakiler benden hem yaşça küçük hem bilgi olarak onların gerisindeyim.
Belki psikolojik olaraktır ama sanki hocalar bile bana garip bakıyormuş gibi hissediyorum
bu aşırı derecede motivasyonumu düşürdü.
evde hazırlansam hem temelim yok hem de disiplin sağlayamam, nasıl ve neye çalışmam gerekir bilmiyorum vs derken kursa kayıt olmam gerekliydi.
Böyle de hocadan önce konuyu evde çalışmak sonra hocadan dinlemek vs derken evde soru çözmeye zaman bulamıyorum.
Beynim kazan gibi oluyor
Aslında çok hevesle başlamıştım dersanenin açılmasını falan sabırsızlıkla bekliyordum.
Ama şuan bu ruh haliyle herşeyi bırakmayı bile istiyorum nasıl geçecek bu sene?
tabi hiç bilgim yok tamamen sıfırım. Sayısal hafızam da yok.
Hedefim ilahiyat (sözel bölüm) ve bi yks kursuna kayıt oldum.
dersanede hocadan önce konuyu youtubeden izleyip kavrayıp sonra derste hocadan dinleyerek devam ediyorum.
ama sözelci olduğum halde sözel sınıfı yok diye eşit ağırlıktayım.
ve sınıftakiler benden hem yaşça küçük hem bilgi olarak onların gerisindeyim.
Belki psikolojik olaraktır ama sanki hocalar bile bana garip bakıyormuş gibi hissediyorum
bu aşırı derecede motivasyonumu düşürdü.
evde hazırlansam hem temelim yok hem de disiplin sağlayamam, nasıl ve neye çalışmam gerekir bilmiyorum vs derken kursa kayıt olmam gerekliydi.
Böyle de hocadan önce konuyu evde çalışmak sonra hocadan dinlemek vs derken evde soru çözmeye zaman bulamıyorum.
Beynim kazan gibi oluyor
Aslında çok hevesle başlamıştım dersanenin açılmasını falan sabırsızlıkla bekliyordum.
Ama şuan bu ruh haliyle herşeyi bırakmayı bile istiyorum nasıl geçecek bu sene?