Motivasyon

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Merhabalar
Konuya geçecek olursam malesef ki duygusal biriyim ve duygularım tüm günümü hedeflerimi etkiliyor. En çok da erkekler konusunda hüsran yasamam ve sonu gelmez yalnızlığıma takmıs durumdayım. Bu aralar sıkı calısmalıyım ancak motivasyonum ara ara kırılıyor , her gün böyle değil tabi ki. Ben istiyorum ki moralim modum ne olursa olsun en iyisini yapayım.

Size sorularım şunlar: moraliniz bozukken yapmanız gerekenleri nasıl yapıyorsunuz? Motivasyon kaynagınız ne? O durumlarda iyi hissetmek için yaptıgınız bir seyler var mı?

aklıma gelen birkaç çözüm önerim şu şekilde:
-şükür defteri tutmak
-olumlama yapmak
-istediklerim zaten varmıs gibi davranmak ( bunun o seyi elde etmeyi kolaylastıracagını söylüyorlar )

O günlerde yapmam için baska önerileriniz varsa tavsiyelere açığım .

benim gibi olanlar varsa da siz nasıl yapıyorsunuz? Mesela bugun yatagın icinden cıkmak istemiyorum hic.

sıkı çalışmanız gereken şey nedir ? işinizde mi yoksa kpss gibi sınav mı ?

Kpss ama bir yandan da calısıyorum ama bir süre sonra calısmicam sınav icin ve o boslukta motivasyonumu nasıl yuksek tutarım diye dusunuyorum

açıkçası ben karşılaşabileceğiniz en realist ve hatta materyalist insanlardan biriyim. o nedenle olumla defterleri, olmuş gibi düşünme egzersizleri bende çok işe yaramıyor.
denesem de olmadı daha doğrusu.

benim motivasyonum daha çok bir şeyi başarıp daha iyi hayat şartlarına kavuşma isteğiyle bağlantılı. yani bunu başarırsam zammım şöyle olur o zaman ben de arabamı yenilerim, şunu yaparsam şu kadar kazanırım o zaman senede 2 yerine 3 tatil yapabilirim gibi..

sanırım konunuz için doğru kişi değilim

Açıkçası olumlamaları baya bir süredir yapıyorum ve ise yarasa böyle bi konu açmazdım sanırım ben de realistleşsem iyi olacak =)

kaç yasındasınız , ne işle mesgulsunuz neler yapmayı seversiniz motivasyon için bunlara göre bir şeyler söylemek daha doğru olur

Kpss ama bir yandan da calısıyorum ama bir süre sonra calısmicam sınav icin ve o boslukta motivasyonumu nasıl yuksek tutarım diye dusunuyorum
kaç yasındasınız , ne işle mesgulsunuz neler yapmayı seversiniz motivasyon için bunlara göre bir şeyler söylemek daha doğru olur
Alintiladigim sey yardimci olur sanirim, 25 yasindayim. Amacim isi birakinca o boslukta motivasyon saglayacak seyler bulmak. Gunum sadece ders calismaktan ibaret olacak

Calismak zorundayim de kendine... Iyi bir hayat iyi bir gelecek icin mecburum de. Hicbir erkek hicbir olay beni yikamaz de. Ve son olarak kendim icin mecburum de ic bir kahve ve tam gaz çalış...

valla ben de hayatını sadece bu spiritüelliğe adamış bir sürü hesap takip ediyorum ama yapamıyorum. belki de yeterince inanmıyorumdur..
Sanırım ben de öyleyim, mesela her sey hayırlısıyla olur diyorlar olmayan sey iyi ki olmamıs diyorlar da benim kendimin kacırdıgı bi ton fırsat var hepsini kacırmam hayırlı mıydı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…