- Konu Sahibi little bird
-
Kpss ama bir yandan da calısıyorum ama bir süre sonra calısmicam sınav icin ve o boslukta motivasyonumu nasıl yuksek tutarım diye dusunuyorumsıkı çalışmanız gereken şey nedir ? işinizde mi yoksa kpss gibi sınav mı ?
Kpss ama bir yandan da calısıyorum ama bir süre sonra calısmicam sınav icin ve o boslukta motivasyonumu nasıl yuksek tutarım diye dusunuyorum
Açıkçası olumlamaları baya bir süredir yapıyorum ve ise yarasa böyle bi konu açmazdım sanırımaçıkçası ben karşılaşabileceğiniz en realist ve hatta materyalist insanlardan biriyim. o nedenle olumla defterleri, olmuş gibi düşünme egzersizleri bende çok işe yaramıyor.
denesem de olmadı daha doğrusu.
benim motivasyonum daha çok bir şeyi başarıp daha iyi hayat şartlarına kavuşma isteğiyle bağlantılı. yani bunu başarırsam zammım şöyle olur o zaman ben de arabamı yenilerim, şunu yaparsam şu kadar kazanırım o zaman senede 2 yerine 3 tatil yapabilirim gibi..
sanırım konunuz için doğru kişi değilim
Kpss ama bir yandan da calısıyorum ama bir süre sonra calısmicam sınav icin ve o boslukta motivasyonumu nasıl yuksek tutarım diye dusunuyorum
Alintiladigim sey yardimci olur sanirim, 25 yasindayim. Amacim isi birakinca o boslukta motivasyon saglayacak seyler bulmak. Gunum sadece ders calismaktan ibaret olacakkaç yasındasınız , ne işle mesgulsunuz neler yapmayı seversiniz motivasyon için bunlara göre bir şeyler söylemek daha doğru olur
Açıkçası olumlamaları baya bir süredir yapıyorum ve ise yarasa böyle bi konu açmazdım sanırımben de realistleşsem iyi olacak =)
Sanırım ben de öyleyim, mesela her sey hayırlısıyla olur diyorlar olmayan sey iyi ki olmamıs diyorlar da benim kendimin kacırdıgı bi ton fırsat var hepsini kacırmam hayırlı mıydı yanivalla ben de hayatını sadece bu spiritüelliğe adamış bir sürü hesap takip ediyorum ama yapamıyorum. belki de yeterince inanmıyorumdur..
Ne bakımdan yalnızsınız? Aşk mı başka mı?Bende cok yalnızım ne yapicam inan bilmiyoruminsanlarla tanışmak da külfet geliyor
Aslında sevgili anlamında yalnızlık çok erkilemiyor beni ama arkadaş olarakda yalnızım bikac dostum var ama onlarda sehir disindalarNe bakımdan yalnızsınız? Aşk mı başka mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?