Çok güzel.Şu ana kadar işlediğim günahlar için özür dilerim Allah'ım, ayrıca kendime güvenmediğim, inancımı yitirdiğim, mutsuz olduğum, etrafıma mutsuzluk saçıp olumsuz olanı davet ettiğim için kendimden de özür diliyorum. Geçmişimde yaşadığım herşeyin sorumlusu benim, tüm sorumluluğu alıyorum, çünkü ben ne düşündüysem onu yaşadım, ben ne ektiysem onu biçtim. Ve yine tüm kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum.
Bilerek, bilmeyerek işlediğim günahlarım için beni affet, ben de nefsime zulmettiğim ve beynimi olumsuz şeylerle doldurduğum, kendime güvensizliğimle kalbimi kırdığım için kendimi affediyorum, hatalarım bana deneyim olarak döndü, geçmişimde yaptığım herşeyi serbest bırakıyorum ve deneyimlere dönüştürdüklerim haricinde hiçbirini kafama takmıyorum, fazlalıkları çöpe atıyorum, bilincimi iyiyle, güzelle doldurup geleceğimi bu yönde şekillendiriyorum. Artık arınmış, saf ve yeni doğmuş bir bebeğin ki duru bir zihne sahibim. Bilincimi sevgiyle kodlamayı tercih ediyorum.
Rabbim beni salt sevgi olarak yarattın, ben Vedud isminin tecellisiyim, sen yarattıklarına iyiyle muamele edensin, ben sevdiklerinden olmak için çaba sarfediyorum, sevgiyi yaymak için çabalıyorum, seni seviyorum, senden ötürü kendimi seviyorum. Ben iyi olmayı, sevgi ile dolmayı tercih edenlerdenim, ben iyiyi ve güzeli hakeden, insanları severek yaşayan biriyim, sevginin her kapıyı açtığını biliyorum, ve ben en zor kapıyı bile sevgiyle açabiliyorum, bana güzellik ve iyilikle muamele et, çünkü ben iyiyi hakediyorum. İyi insanlar iyi şeyleri hakederler.
Bana verdiğin her güzellik için sonsuz şükrediyorum, nefes için, ailem için, işim için, eşim için, kızım için, o kadar çok şükredecek şey verdin ki, her gün sana şükürle uyanıp şükürle yatıyorum. Binlerce şükürler olsun.
Çok teşekkür ederim, sevindim. Katkılarını bekliyorum.Sayfan hayirli uğurlu olsun tatlim,çok güzel paylasimlar Allah razi olsun.Takipteyim
Teşekkür ederim, Rabbim sende de razı olsun.Allah razı olsun. Çok güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.
Takipteyim.
Teşekkür ederim, Rabbim sende de razı olsun.
Güzel paylaşımlar bekliyorum okuyan arkadaşlardan. Bu sıralar bayağı bir yoğunluğum var.
Sevginin ve Allah'a inanmanın gücünü kendimi bildim bileli yüreğimde hissediyorum. Ve bu gücü hissettikçe daha da güçleniyorum. Yapamayacağım, başaramayacağım hiç bir şey yok. Yeter ki olmasını arzu edeyim. Gücümün önüne çıkan bütün engelleri aşacağıma tüm kalbimle inanıyor ve beynimle onaylıyorum. Yaşadığım deneyimlerimle buna şahitlik ediyorum.
Sevgiyi iyi niyetle paylaştıkça her geçen gün yoluna giren işlerime, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Bunları yaşarken daha sağlıklı ve daha huzurluyum.
Bundan sonra bana gelecek olan, kıskançlık, haset ve kötü enerjileri, görevli meleklerle birlikte geldiği yere, sahiplerine geri gönderiyorum.
İnandığım duaları ezberledim. O duaları okudukça bana kimse zarar veremez. Allah beni koruyor. Ben korunuyorum.
Güvendeyim. Güvende olmanın huzurunu hissettiğim için mutluyum.
Alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?