Motivasyona ihtiyacım var/çalışmak istemiyorum

kadının senesi fazladır, işten çıkarırlarsa tazminat yükü gelir, bu nedenle dokunmazlar. muhtemelen sizi de kadının dayanamayıp istifa etmesi için tutuyorlar ısrarla. çünkü ona göre çok yeni ama bilgilisiniz.
kıdem nedeniyle gurur yapıp gitmesi için üst yöneticiler bu durumu bozmak istemiyor olabilirler.

muhtemelen kadın da başka bir yerde çalışamayacağının farkında.
gitmemek için direniyor, bunu yaparken de hırsını böyle alıyor.

tek yapacağınız umursamaz olmak.

Konuştum ama kimse onu istemiyor. Kendimi övmek gibi bir amacım yok yanlış anlamayın ama işimi iyi yapmaya çalışıyorum. O yüzden birim şefleri beni de başka yere kaydırmıyor. Bir bakıma onu idare etmemi istiyorlar. Ama tüketti beni. Gerçekten insanlar bazen bana Allah yardımcın olsun , iş arkadaşın hiç çekilmez diyor. Yok diyorum biz anlaşıyoruz( onlarla dedikodu yapmak, ağızlarına laf vermek istemiyorum) . Birim şefleri yöneticiler ile konuşuyoruz ama idare et diyor onlar da. İşleri yapmadığının, hatta tam tersine karıştırdığınjn farkındalar.
Bu kisi yuzunden motivasyonunun dustugunu, isini cok sevdigini ancak bu kisinin tutumlari yuzunden ise gelmek istenedigini bildirmelisin. Bu kisiyi idare etmekten yoruldugunu soylemelisin. Bu senin performasini dusurur. Birimini degistirmeseler bile seni baska bir odaya verip ayni isi orada yapmani saglayabilirler. Bu ruh hastasi yalnizlastirilmali bence.

Bu kadar rahat konusmasına musaade etmem. Fıkrını degistirmeye calısmam. Banane onun fıkrınden. Derim kı benım yanımda ona buna lag sallamak yok. Konusamassın. Herkese ne dedıgını gidip soylerım .dedigi anda da soylerım zaten. O bu kadar rahat atip tutuyorsa sorun etrafındakılerde. Neden boyle tiplere musade edşyorsunhx kı. Herkes susarsa gormezden gelırse bunun normal olduguna ınanacak.
Sorundan kacmayın sorunu cozun.ben hep boyle yaklasarak sorunlarımı cozerim.yaptım oluyor.

Merhaba, çocukluğumdan beri çalışan bir kadın olmak , ayaklarımın üzerinde durmak istedim. Şükür bin kez, iyi bir işim var, kurumsal bir şirketteyim. Maaşımfena sayılmaz asgari ücretin üstünde. Ama son zamanlarda işe gidesim yok. Özellikle son 1 yıldır çok yoruldum, izin az kullandım, rapor kullanmadım. Çok yoruldum bu sebeple izne çıktım 2 haftalık. Ama izin yetmiyor gibi geliyor. İşe gitme fikri bile beni geriyor. 1 hafta kaldı izniminbitmesine. Şimdiden işebaşlama stresi sardı. Açıkçası işyerimde çalıştığım kişiyi sevmiyorum. Alanımda uzman olduğum için yerimi de ısrarla değiştirmiyorşar. Ne yapıyor derseniz çok kötü kalpli biri, herkes hakkında önyargılı, hiç zorluk çekmeden, gocunmadan insanlar hakkında olmadık şeyler söylüyor (mesela işine grlmeyene terörist o diyor) , bu sözler birilerinin kulağına gitse o insanın başı ağrır. İnsanların arkasından aşırı dedikodu yapıyor, herkese tembel, aptal gibi şeyler söylüyor arkasından. Tepki veriyorum ama o kadar sabit fikirli ki vazgeçmiyor. Sürekli konuşuyor. Takma demeyin aynı odada dipdibeyiz. Birinden kaçsam diğerine yakalanıyorum. İşime veriyorum kendimi ama karşımda konuşan bana birşeyler anlatan biri var. Susmuyor. 9 dan 18 e kadar mecbur birlikteyiz. Her an bir gerginlik çıkabiliyor. Bir şeylerr kızıyor . Kendi kendine sınırli sinirli söyleniyor. Sonradan görme. Bencil narsist. İns... isimli uygulaöayı kullanmayı bıraktım bir ara, ben gelince mi bıraktın diye heaap soruyornbana. Takip edecekmişim onu. Kendini dünyanın merkezi sanıyor. İnsanlar sözde onu methediyormuş, çok akıllıymış. Ama o kişilerle karşılaşınca bana onun iş bilmezliğini anlatıyorlar, neden seninle çalışıyor diye hayret ediyorlar. Ve daha sayamadıpım çok özelliği var.
Özetle enerji emici bir vampir. İşyerinde kimse onunla çalışmak istemiyor o kadar diyeyim. Yanlış anlamayın normalde çevremde kimseye anlatmıyorum bu kişiyi. Sizden fikir almak için sadece biraz örnek verdim. Bu anlattıklarım buzdağının görünen yüzü sadece.
Bu kadın yüzünden çalışmaktan soğudum. İşe gitmek istemiyorum. Büyük bir kavga çıkarsam diye düşünüyorum ama bana yakışmaz.
Ne yapabilirim? Moralim yerlerde. Motivasyona ihtiyacım var.
Dedikodu yaptıgında günah lütfen benım yanımda konusmayın bende günaha giriyorum.Rica ederim dikkat edin buna gibi konusun.Diğer söylenmeleri için de kulaklık takın:) cok basıt aslında karsısında muhattap bulamayınca bır muddet sonra susacaktır.

Bence is başvuruları yapmaya başlayın ve patronunuza rest cekin. Belli ki kadını bir tek siz idare ettiginiz icin sizi ondan ayirmicaklar.

Back
X