Merhaba, çocukluğumdan beri çalışan bir kadın olmak , ayaklarımın üzerinde durmak istedim. Şükür bin kez, iyi bir işim var, kurumsal bir şirketteyim. Maaşımfena sayılmaz asgari ücretin üstünde. Ama son zamanlarda işe gidesim yok. Özellikle son 1 yıldır çok yoruldum, izin az kullandım, rapor kullanmadım. Çok yoruldum bu sebeple izne çıktım 2 haftalık. Ama izin yetmiyor gibi geliyor. İşe gitme fikri bile beni geriyor. 1 hafta kaldı izniminbitmesine. Şimdiden işebaşlama stresi sardı. Açıkçası işyerimde çalıştığım kişiyi sevmiyorum. Alanımda uzman olduğum için yerimi de ısrarla değiştirmiyorşar. Ne yapıyor derseniz çok kötü kalpli biri, herkes hakkında önyargılı, hiç zorluk çekmeden, gocunmadan insanlar hakkında olmadık şeyler söylüyor (mesela işine grlmeyene terörist o diyor) , bu sözler birilerinin kulağına gitse o insanın başı ağrır. İnsanların arkasından aşırı dedikodu yapıyor, herkese tembel, aptal gibi şeyler söylüyor arkasından. Tepki veriyorum ama o kadar sabit fikirli ki vazgeçmiyor. Sürekli konuşuyor. Takma demeyin aynı odada dipdibeyiz. Birinden kaçsam diğerine yakalanıyorum. İşime veriyorum kendimi ama karşımda konuşan bana birşeyler anlatan biri var. Susmuyor. 9 dan 18 e kadar mecbur birlikteyiz. Her an bir gerginlik çıkabiliyor. Bir şeylerr kızıyor . Kendi kendine sınırli sinirli söyleniyor. Sonradan görme. Bencil narsist. İns... isimli uygulaöayı kullanmayı bıraktım bir ara, ben gelince mi bıraktın diye heaap soruyornbana. Takip edecekmişim onu. Kendini dünyanın merkezi sanıyor. İnsanlar sözde onu methediyormuş, çok akıllıymış. Ama o kişilerle karşılaşınca bana onun iş bilmezliğini anlatıyorlar, neden seninle çalışıyor diye hayret ediyorlar. Ve daha sayamadıpım çok özelliği var.
Özetle enerji emici bir vampir. İşyerinde kimse onunla çalışmak istemiyor o kadar diyeyim. Yanlış anlamayın normalde çevremde kimseye anlatmıyorum bu kişiyi. Sizden fikir almak için sadece biraz örnek verdim. Bu anlattıklarım buzdağının görünen yüzü sadece.
Bu kadın yüzünden çalışmaktan soğudum. İşe gitmek istemiyorum. Büyük bir kavga çıkarsam diye düşünüyorum ama bana yakışmaz.
Ne yapabilirim? Moralim yerlerde. Motivasyona ihtiyacım var.