- Konu Sahibi iremiremirem
-
al işte aynı ben ve bircok arkadasım gibi. hatta bircok arkadasımı bırak karsılastıgım hemen hemen herkes böyle.. sınav ve not sistemimiz aynı.. ne zor oldugunu biliorum.. ama sınav günü kapıya gelmeden calısmıyorum yada calısmadan giriyorum.. galiba ögrencilik böyle.. CC alsam yeter diorum.. gecmesemde takılma yaz okulu var diorum.. galiba rahatlıktan kaynaklanıyo.. yada motivasyon ve azim düşüklüğü.. belkide bilmiyorumkafamçokkarıştımrb benim sorunum biraz farklı yardımınıza önerilerinize ihtiyacım var beni bir kardeş gibi görun lutfen.ben universite 1.sınıfta ögrenciyim.iyi de bir bölumde okuyorum kendi istegimle girdim ailemde onayladı yalnız söyle bir sorunum var sınavlara son gun belki çalışıyorum bazen çalışmadan giriyorum lisede yaptıgım gibi.sorun şu ki derslere çogunlukla gitmiyorum
nedenini tam olarak çözemedim ama okula ısınamadım.belki arkadaş çevrenden dolayıdır diyebilirsiniz olabilir.ama geçen sene hazırlıktayken süper bir arkadaş ortamım vardı ozamanda devamsızlık hakkımı kullanıyordum.haliyle notlarım bir düşük bir yuksek evet derslerimden gecebiliyorum bir iki tanesi hariç ama not ortalamam çok kötu okulum da yaz okulu bazen açılıyor.70 barajı var kısacası ders çalışmak zorundayım ama yapamıyorum.lisede de çalışma alışkanlıgım yoktu ama derslere devam ederdim dinlerdim öyle başarılı olurdum.yorumlarınızı bekliyorum
mrb benim sorunum biraz farklı yardımınıza önerilerinize ihtiyacım var beni bir kardeş gibi görun lutfen.ben universite 1.sınıfta ögrenciyim.iyi de bir bölumde okuyorum kendi istegimle girdim ailemde onayladı yalnız söyle bir sorunum var sınavlara son gun belki çalışıyorum bazen çalışmadan giriyorum lisede yaptıgım gibi.sorun şu ki derslere çogunlukla gitmiyorum
nedenini tam olarak çözemedim ama okula ısınamadım.belki arkadaş çevrenden dolayıdır diyebilirsiniz olabilir.ama geçen sene hazırlıktayken süper bir arkadaş ortamım vardı ozamanda devamsızlık hakkımı kullanıyordum.haliyle notlarım bir düşük bir yuksek evet derslerimden gecebiliyorum bir iki tanesi hariç ama not ortalamam çok kötu okulum da yaz okulu bazen açılıyor.70 barajı var kısacası ders çalışmak zorundayım ama yapamıyorum.lisede de çalışma alışkanlıgım yoktu ama derslere devam ederdim dinlerdim öyle başarılı olurdum.yorumlarınızı bekliyorum
Madem kardeş olarak Görces senii söle diyimmm...
bak ablacımm aklını basına topla.adam gibi oku. ders calıs. lise den zordur bu dersler. calıscaksın iyi bi gelecek istiyorsan.
arkadas ortamı yapmak önemli tabii okul hayatında. ama amaç o değil.
önce derslerini hallet sonra arkadas cevresi vs düşün.
yarın bigün vasıfsız elemalıktan ac kalırsan arkadaslarının bi tanesi bile sana bi kurus para vermicekklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?