- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Neden kendinizr bu kadar yuklenip eziyet ediyirsunuz ki gunah degil mi size?
Canım seni şimdi hatırladım.Anlattın bir aralar kayboldun sonra.Gerçekten işin çok zor ama kendinede bu kadar yüklenme elinden geleni yap ama bunları yaparkende saglıgından olma.Algılama konusunda sürekli yogun olarak çalıştıgın için öyle oluyodr.Ara ara dışarı çık Kendıne zaman ayır.Bu şekilde daha çok kasarsın kendini
Kaygi iyidir. Bu sinav zorlu bir sinav.. Sosyal hayat ask meşk kabul etmiyor pek yaninda askiya almakla çok iyi etmişsinizMerhaba canim .
Dışarı çıktığımda ders dışı bir seyle ilgilendigimde vicdan azabi yasiyorum .
Bunu asamiyorum
Bu takinti cok kotu bunun farkindasiniDir umarim pskolojik destek almalisiniz bu kadar hirsla kendiizi yer bitirisinizÇocukluğumdan beri başarı takintim var benim .
Basarisiz olursam o sonuc Ekraninda kafamdaki puani goremezsem daha da dibe cokerim
Canım Azmine hayran kaldım.ama şunuda söyliyim devamlı devamlı kendini yorup bitirirsen ilerde bunun acısını çekersin.Hedefin uzmak olmaksa yıne devam et o yolda ama stresle kafa yorgunluguyla degil mutlu olarak tadını çıkararak hedefe yürü.Seninki takıntı halıne gelmiş gerçekten. En basitinden bir örnek vereyim ben gıda okudugum zamanlar metroda bir abla yanı 40 yaşlarında bana telefonunu uzattı şuna bir bakabilirmisin resimleri nereye kaydediyor diye.Sonra ne okuyosun derken bende bankacıyım kaç yıllık bankacılık yaptım beynım o kadar yoruldukı şu telefonu bile anlayamıyorum artık dedi.Tabi her insan bir olmaz.Ama yürüdügün yol sana zarar veriyosa o yol yol degildir.
O çevreyi Allah bildiği gibi yapsin inşallah..Bu sınavın zorluğunun yarısı çevrenin abuk subuk söylediklerine cevap vermeyi de içeriyor.
O diğer "2-3 senedir uğraşanlar" bahsettiğiniz ve şimdiden şikayet ettiğiniz olumsuz zımbırtılarla da 2-3 senedir ayrıca mücadele ediyorlar, ki sınava çalışmayla ve girmeyle de bitmiyor, ekrandaki puanla bu sefer başka bir süreç başlıyor. Teyzeyi falan boşverip iki soru daha çözün daha iyi. Gerçekten boşverin. Dışarıyı ne kadar dinlemezseniz o kadar motive olursunuz.
Bu sınavın zorluğunun yarısı çevrenin abuk subuk söylediklerine cevap vermeyi de içeriyor.
O diğer "2-3 senedir uğraşanlar" bahsettiğiniz ve şimdiden şikayet ettiğiniz olumsuz zımbırtılarla da 2-3 senedir ayrıca mücadele ediyorlar, ki sınava çalışmayla ve girmeyle de bitmiyor, ekrandaki puanla bu sefer başka bir süreç başlıyor. Teyzeyi falan boşverip iki soru daha çözün daha iyi. Gerçekten boşverin. Dışarıyı ne kadar dinlemezseniz o kadar motive olursunuz.
Kimi insan zorlu bir sınava hazırlanırken çok fazla şeyden kopar.Sadece sınava yönelir ve bir şekilde hedefine ulaşır.Sonrasında tabi normal hayat baslar.Ama seninki normal ınsanınkınden baya fazla bir durum.Bunu aşman lazım.Geleceğini hazırlarken bir yandan da kendi benliginden oluyorsun.Bu konuda ailen ne diyor ?Aslinda o bankaci ablanin durumdayim bende tam olarak .
Biraz daha kendimi ihmal etmeye devam edersem artik hiç algilayamayacak duruma gelecegim diye korkuyorum .
Yarin sabah 9 da gene milli kutuphaneye gidip aksam 7 de cikicam .
Artik bu tempo beni delirtecek diye korkuyorum .
Arkadaslarimla oturduğumda huzursuz hissediyorum .
O çevreyi Allah bildiği gibi yapsin inşallah..
Ben anlatmaktan Yoruldum onlar sormaktan bikmadilar.
Daha bugün elimde kitap gören sayin yasli kisiligin tepkisi" ayy yanimiza gel otur şimdiye kadar okudun da noldu" . bu insanlarin ustüne cikip tepinesim var o derece
Cok haklisiniz .
Ama ben 2 3 senedir ugrasanlar derken kucumsemek için soylemedim . Iibf mezunu olduklari halde bu kadar zamandir ugrasiyorlar . Ben denklikle girecegim a grubuna ve benim bu isi 7 ayda kotarmam imkansiz anlaminda demek istemistim .
Öyle düşünme saat 7de ise gidip 9da mesainin bittiğini düşün.bu senin işin.... Nasil insanlar ise gidiyor geliyor her sabah aksam ayni hesap.. Sirf para almiyorsun diye sinir bozucu olmamali...Aslinda o bankaci ablanin durumdayim bende tam olarak .
Biraz daha kendimi ihmal etmeye devam edersem artik hiç algilayamayacak duruma gelecegim diye korkuyorum .
Yarin sabah 9 da gene milli kutuphaneye gidip aksam 7 de cikicam .
Artik bu tempo beni delirtecek diye korkuyorum .
Arkadaslarimla oturduğumda huzursuz hissediyorum .
Kimi insan zorlu bir sınava hazırlanırken çok fazla şeyden kopar.Sadece sınava yönelir ve bir şekilde hedefine ulaşır.Sonrasında tabi normal hayat baslar.Ama seninki normal ınsanınkınden baya fazla bir durum.Bunu aşman lazım.Geleceğini hazırlarken bir yandan da kendi benliginden oluyorsun.Bu konuda ailen ne diyor ?
Allah emek veren kimsenin emeğini zayii etmesin insallah . Sizde hazirlaniyorsunuz galibaKüçümseme vurgusu yaptığınızı düşünmemiştim zaten, beterin beteri var anlamında söyledim ben de. =)
7 ay da kısa bir süre değil, merak etmeyin.
Öyle düşünme saat 7de ise gidip 9da mesainin bittiğini düşün.bu senin işin.... Nasil insanlar ise gidiyor geliyor her sabah aksam ayni hesap.. Sirf para almiyorsun diye sinir bozucu olmamali...
Evet zihnen yorucu baski ve stres de kötü ancak kendine bu durumu daha iyi göstermeye calis. Mahvoldum bittim vs diye degil
Allah emek veren kimsenin emeğini zayii etmesin insallah . Sizde hazirlaniyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?