Motivasyonum sıfır

Keleback_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
34
13
8
31
Arkadaşlar hayattan o kadar bıktım ki şu an sabah kalkmak , sınavlar, projeler cok cok cok zor geliyor herşey bi haftada bir kac kere calışıyorum cok zor gelşyor bazen herşey ,bütün motivasyonum yerle bir moralim cok bozuk 😔 Almanyada yaşayan anaokulu ögretmenleri bana yardımcı olabilir mi bazı konularda ? Cok cok sevinirim bi kac cümle motivasyon nolur 😭

Kan değerlerine baktırdın mı? Eksikliği depresyondaymışsın havası veriyor

hayat çok zor
asgari ücret açlık sınırının da altında
ev kira,bez 65 lira olmuş...

kv tepemde hergün herşeye karışıyo
patronum pinti daha mart maaşını yatırmadı
iki de çocuk anneden ilgi bekliyor.
daha sayarım valla:işsiz::KK76:

Arkadaşlar hayattan o kadar bıktım ki şu an sabah kalkmak , sınavlar, projeler cok cok cok zor geliyor herşey bi haftada bir kac kere calışıyorum cok zor gelşyor bazen herşey ,bütün motivasyonum yerle bir moralim cok bozuk 😔 Almanyada yaşayan anaokulu ögretmenleri bana yardımcı olabilir mi bazı konularda ? Cok cok sevinirim bi kac cümle motivasyon nolur 😭
Kardeşim Almanya'da bu eğitimi aldı. 5 sene projeler, sınavlar, stajlar neler neler. Çok zahmetliydi elbette ama zahmet olmadan da rahmet olmuyor. Çoğu zaman yazdıklarını bana okuturdu. O yattıktan sonra sabaha kadar düzeltmeleri ben yapardım. Şu an okulu bitireli 13 sene oldu. Elinde gül gibi mesleği var.
Senin kaç senen kaldı?

Kardeşim Almanya'da bu eğitimi aldı. 5 sene projeler, sınavlar, stajlar neler neler. Çok zahmetliydi elbette ama zahmet olmadan da rahmet olmuyor. Çoğu zaman yazdıklarını bana okuturdu. O yattıktan sonra sabaha kadar düzeltmeleri ben yapardım. Şu an okulu bitireli 13 sene oldu. Elinde gül gibi mesleği var.
Senin kaç senen kaldı?
Benim son bir senem kaldı çok şükür ama cok bıktım artık yeter diyorum ama dediğiniz gibi zahmet olmadan olmuyor ama işte bazen cok zorlanıyorum gramerde yazı yazmada burda dogmadım cünkü benimde kız kardeşim daha iyi bu konuda o yardımcı oluyor :)

hayat çok zor
asgari ücret açlık sınırının da altında
ev kira,bez 65 lira olmuş...

kv tepemde hergün herşeye karışıyo
patronum pinti daha mart maaşını yatırmadı
iki de çocuk anneden ilgi bekliyor.
daha sayarım valla:işsiz::KK76:
Allah kolaylık versin inşallah gercekten zor :(

Back
X