Motive olamiyorum

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.754
13.224
208
Uzun süredir bu haldeyim arkadaslar, hic bir seye motive olamiyorum. Isden arta kalan zamanlarimda hic birseyle ilgilenmeden sadece yatmak yada otturmak istiyorum. Ne ev ne kendim ne esim en kötüsüde kizimla bile vakit gecirmek istemiyorum. Hic birseye motive edemiyorum kendimi, o derece ki, dus yapmak bile zor geliyo, yatmadan gidip dislerimi bile fircalamak istemiyorum. Zaten cok fazla arkadasim yok, kimseylede gidip konusabilen bi insan degilim, ailemlede konusamam bu konuyu. Profosyönel yardim almam da meslegimden dolayi imkansiz.Benim icin yarardan cok zarari olacak bi durum. Sizlerden akil istiyorum. Yardim istiyorum. Kizim resmen annesiz büyüyor. Sabah aksam kizimi tv karsisina otturtup kendimle tek basima kaliyorum. Yani su icmeye bile üseniyorum o derece

Kendinize gelin insanlar anne olmak için ne ızdıraplar çekiyor,ne fedakarlık veriyor..Yazık değilmi çocuğa ! önce rabbinize dayanın ve şükredin...
İçinden çıkamazsanızda mutlaka destek almanız gerek bir uzmandan...Geçmiş olsun

Psikoloğa gitmek neden mesleginiz için engel olsun ki insanlar sadece psikolojik problemler için gitmiyor destek olmak, paylaşmak için gidiyorlar konu içinde en çok kızınıza üzüldüm tv karşısinda geçen uzun süre onla oynamak parka çıkmak dolaşmak bence birçok vaktinizi sağlayacaktır. Çocuktan daha güzel ne getirebilir ki sizin kendinize

Yurt disinda yasiyorum. Cok acik detayli olarak yazmak istemiyorum cünkü yakin tanidiklarim var bu sayfayi takip eden desifre olmak istemiyorum. Ama isime gelecekde engel olacak bir durum piskolojik destek almak malesef.

Ben eskiden hic böyle degildim. Bakimli titiz ailesine evine kendine esine cok deger veren biriydim. Hayatimda ne olduda yildim bilemiyorum. Ne oldu da bu hale geldim cözemiyorum.

Kizmak yada hakaret etmek yerine lütfen destek veren yardimci olanlar yazsin. Cocuk sahibi olmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum su an kendim yasadigim icin

Yurt disinda yasiyorum. Cok acik detayli olarak yazmak istemiyorum cünkü yakin tanidiklarim var bu sayfayi takip eden desifre olmak istemiyorum. Ama isime gelecekde engel olacak bir durum piskolojik destek almak malesef.

Ben eskiden hic böyle degildim. Bakimli titiz ailesine evine kendine esine cok deger veren biriydim. Hayatimda ne olduda yildim bilemiyorum. Ne oldu da bu hale geldim cözemiyorum.

Kizmak yada hakaret etmek yerine lütfen destek veren yardimci olanlar yazsin. Cocuk sahibi olmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum su an kendim yasadigim icin
büyük ihtimal depresyondasınız ama biz yardımcı olamayız ki
bir de kan değerleriyle ve troidle ilgili sıkıntılar böyle yorgunluk ve isteksizlik yapıyormuş

herhangi bir psikologa gidip başka isimle yardım alın
kızınızı bu denlı yalnız bıraktıgınıza cok uzulursunuz sonra

Geçici olabilir. Geçici dediğim aylar sürebilir bu durum. Kendinizi zorlamayın, dinlenmeye ihtiyacınız var gibi geliyor.

Eşiniz

Zira siz zor bir dönem geçiriyorsunuz anladığım ipleri eşiniz ele almalı

Kızınızı evinizi organize etmeli

Sizi de zorla spor dans vs etkinliğe sürüklemeli

Madem uzman desteği alamıyorsunuz en yakındaki destek olmalı

Ben anlamadim ki hangi meslek psikologa gittiniz diye etkilensin.

Hangi meslek, hangi para sagliginizdan daha onemli olabilir ki? Kizimla bile vakit gecirmek istemiyorum demissiniz. Ben yerinizde olsam kosa kosa profesyonel yardima giderdim. Meslek filan da umrumda olmazdi.

Ayrica profilde bankaci yaziyor. Gercekten bu yardim alamamanizin sebebi olan meslek nedir merak ettim?

Baska bi isimle yardim almam mümkun degil sigorta karsiliyor doktorlarin masrafini kendi cebimden verim desemde zaten kimlikle oluyor
o zaman bıldıgım kadarı ıle sarı kantaron hapları satılıyor
vıtamın olarak onların antıdepresan ıyı hıssettırme etkısı oluyormus
ondan alıp kullanın en azından

Eşiniz

Zira siz zor bir dönem geçiriyorsunuz anladığım ipleri eşiniz ele almalı

Kızınızı evinizi organize etmeli

Sizi de zorla spor dans vs etkinliğe sürüklemeli

Madem uzman desteği alamıyorsunuz en yakındaki destek olmalı
Malesef esim o kadar duyarli biri degildir. Iyiken cok iyi de yere düsünce bide o basar insanin üstüne

Ben anlamadim ki hangi meslek psikologa gittiniz diye etkilensin.

Hangi meslek, hangi para sagliginizdan daha onemli olabilir ki? Kizimla bile vakit gecirmek istemiyorum demissiniz. Ben yerinizde olsam kosa kosa profesyonel yardima giderdim. Meslek filan da umrumda olmazdi.

Ayrica profilde bankaci yaziyor. Gercekten bu yardim alamamanizin sebebi olan meslek nedir merak ettim?

+1
Ondan öte birinin tıbbi kayıtlarına ulaşmak hem zor hem yasadışı zaten.

Rica ediyorum piskolojik destek ve meslek konularina daha fazla girmeyelim.

Bana burdan yardimci olabilecek arkadaslardan yorumlar bekliyor ve anlayisiniz icin tesekkür ediyorum

Kötü bir anne değilsiniz.. sadece yardıma ihtiyaciniz var..

Es yardımı uzman yardımı.. evet şu an bunlar yok.. o zaman kendiniz yardım edin.. ilk aşamada..

Bu sıkıntılı zamanlar ne kadar kısa sürerse herkes için hayırlı olur.. evet bu bi durum ama içinden çıkabilirsiniz..

kızınız kaç yaşında.. okula gidiyor mu siz calisirken kim bakiyor.. en azından siz daha iyi olana kadar oyun grubu tarzı biryere goturseniz.. şu an belki sizinle iyi vakit geçiremiyor ama yine de iyi vakit geçirebilir..

Oyun oynarken hiç bişey yapamiyorsaniz hasta olun.. o doktor..

ya da puzzle tarzı yerde oynanan şeylere dahil olun..

En sevdiginiz oyun ne? En kötü ihtimal sizin sevdiğiniz oyunu oynayın.. illa ki vardır..

Spor yapın ilk hafta kamyon çarpması gibi olur iyi uyursunuz sonra zevkli gelir.. fiziksel guzellesme de neye iyi gelmez ki?:)

Yemek temizlik gibi islere onu dahil edin..
O yapsın doksun sacsin izleyin sadece..

Unla savaş yapın bi de.. nasıl temizlik yaparsınız kendiniz bile sasirirsiniz :)

Evin kötü durumda olması sizi daha kötü yapar..

Kitap okuyun ona.. sesli.. İç sesinizi bastıran cinsten..

dans edin.. müzik açın.. konuşmak gerekmeyince daha rahat olursunuz bi süre..

Evde kalmayın.. sokakta bankta bile otursaniz iyi gelir..

Tv izlediginde yanında oturun birlikte izleyin.. sarılıp..

Ve zorla duşa sokun kendinizi.. gerekirse saciniza reçel dökün ama o duş alinacak:)

Markete gidip bütün duş jellerini koklayin yarın.. en guzelini bulun..

Sacinizi taramaya mecaliniz mi yok.. kuaforculuk oynayın.. kızınız tarasin.. yeter ki oyun olsun.. Anne onunla olsun..

Yemek yapın.. en sevdiğiniz yemekler haftası olsun bu hafta..

Yapamamak nedir bilirim.. el kol bağlı gibi.. ama aslında değil! değil mi?

Pes etmeyin.. yenin bu sıkıntıyı.. kendiniz için kızınız için..

Ama 3 günde olmayacak.. düşe kalka.. zamanla..

Konuşmak isterseniz kimse yok derseniz ben varım yazabilirsiniz bana..

Kötü bir anne değilsiniz.. sadece yardıma ihtiyaciniz var..

Es yardımı uzman yardımı.. evet şu an bunlar yok.. o zaman kendiniz yardım edin.. ilk aşamada..

Bu sıkıntılı zamanlar ne kadar kısa sürerse herkes için hayırlı olur.. evet bu bi durum ama içinden çıkabilirsiniz..

kızınız kaç yaşında.. okula gidiyor mu siz calisirken kim bakiyor.. en azından siz daha iyi olana kadar oyun grubu tarzı biryere goturseniz.. şu an belki sizinle iyi vakit geçiremiyor ama yine de iyi vakit geçirebilir..

Oyun oynarken hiç bişey yapamiyorsaniz hasta olun.. o doktor..

ya da puzzle tarzı yerde oynanan şeylere dahil olun..

En sevdiginiz oyun ne? En kötü ihtimal sizin sevdiğiniz oyunu oynayın.. illa ki vardır..

Spor yapın ilk hafta kamyon çarpması gibi olur iyi uyursunuz sonra zevkli gelir.. fiziksel guzellesme de neye iyi gelmez ki?:)

Yemek temizlik gibi islere onu dahil edin..
O yapsın doksun sacsin izleyin sadece..

Unla savaş yapın bi de.. nasıl temizlik yaparsınız kendiniz bile sasirirsiniz :)

Evin kötü durumda olması sizi daha kötü yapar..

Kitap okuyun ona.. sesli.. İç sesinizi bastıran cinsten..

dans edin.. müzik açın.. konuşmak gerekmeyince daha rahat olursunuz bi süre..

Evde kalmayın.. sokakta bankta bile otursaniz iyi gelir..

Tv izlediginde yanında oturun birlikte izleyin.. sarılıp..

Ve zorla duşa sokun kendinizi.. gerekirse saciniza reçel dökün ama o duş alinacak:)

Markete gidip bütün duş jellerini koklayin yarın.. en guzelini bulun..

Sacinizi taramaya mecaliniz mi yok.. kuaforculuk oynayın.. kızınız tarasin.. yeter ki oyun olsun.. Anne onunla olsun..

Yemek yapın.. en sevdiğiniz yemekler haftası olsun bu hafta..

Yapamamak nedir bilirim.. el kol bağlı gibi.. ama aslında değil! değil mi?

Pes etmeyin.. yenin bu sıkıntıyı.. kendiniz için kızınız için..

Ama 3 günde olmayacak.. düşe kalka.. zamanla..

Konuşmak isterseniz kimse yok derseniz ben varım yazabilirsiniz bana..

Nasilda güzel yazmissiniz Allah razi olsun. Gercekden.

Kizim henüz okula gitmiyor ama tüm gün yuvada bende normalde tüm gün isteyim aksam 18den sonra hep beraber evde oluyoruz.

Yazdiklariniz ilac gibi geldi gercekden sabah kalkar kalkmaz tekrar tekrar okuyup kendime bu sözlerinizle enerji vermeye calisicam. Cok sagolun

Back
X