keşke hemen inip alsaydınızz.. çok üzücü olmuşş olayy.. kızınızda etkilenmiştir.. ah yavrucakk..Kedicik kurtulmus ne güzel.
Bugun oyle kotu bir olaya sahit oldum ki
Evin onundeki esnaflardan biri yavru kedi bulmus bizim evin onunde yeni yavrulayan kedinin yanina koydu. Ama kedi istemedi yavruyu iteleye iteleye yola attı. Kizimla izliyorduk camdan cagirdik mandal attik yoldan ayrilsin diye ama gec kaldik agaba ezdi. Yaa icim parcalaniyor gordugumden beri . Kizim da acayip etkilendi uykudan uyandi" anne kediyi doktorlar iyi etti dimi " diyoKendimi cok suclu hissediyorum
Ya zaten 1 dk icinde olldu hepsi 2 aylik bebegim de var birakip inemedim ikisini de. Cocuk falan olsa seslenecektim al diye aksi gibi in cin top oynuyodu sokaktakeşke hemen inip alsaydınızz.. çok üzücü olmuşş olayy.. kızınızda etkilenmiştir.. ah yavrucakk..
biliyorum bende şahit oldum başka yavruları kabul etmiyor kediler .Ya zaten 1 dk icinde olldu hepsi 2 aylik bebegim de var birakip inemedim ikisini de. Cocuk falan olsa seslenecektim al diye aksi gibi in cin top oynuyodu sokakta
Yazık kuzumasokakta, yolda tehlikede olan bir hayvan görünce yardım edin ne olur
Havalar ısındı artık kablumbağa'dan karıncaya her hayvan dışarıda, doğanın dengesini mi bozuyoruz böyle yaparak bilmiyorum ama ben yolda Karşıdan karşıya geçen kaplumbağa görünce bile durduruyorum eşimi, ezilmesin diye karşıya biz geçiriyoruz, şimdide evde bir sümüklü böcükümüz var, yolda bulduk ezilip ölmesin diye yeşillikler arasına koymak için bu gece misafir ediyoruz kendisini.
8 yaşındaki Eren kuzuma da helal olsun, onu yetiştiren annesine helal olsun, ne güzel bir çocuk yetiştirmiş
Yavrum benim senin o minik kediyi koruduğun gibi Allah'ta seni korusun inşallah
Maalesef bu tip varlıklar çok diyeyim sen anla DukaYa dün Altunizade'de çok işlek bir caddede kuş vardı caddenin ortasında, kanadı yaralanmış öyle duruyordu şaşkın şaşkın. Arabaları durdurup zar zor yakaladık bir arkadaşımla ama inanır mısın kornaya basıp el kol yapan sürücüler vardı ne meşgul ediyorsunuz yolu diye. Hayvanın ezilmesi falan umurlarında değil yeter ki beklemesinler 10 saniye!
Maalesef bu tip varlıklar çok diyeyim sen anla Duka
Valla çevremizde nasıl algılanıyoruz, gerçi eşiminde benimde umrumuzda değil ya neyse, biz Yardıma ihtiyacı olan her canlıya yardım ediyoruz, kim söylenirse söylensin, eşimin bir Lafı var, çok severim, bizim inancımıza göre "canlılara saygı Allah'a saygıdır" der.
Allah'a şükür ki ikimizde doğaya ve canlılara saygı duyuyoruz.
Duka,Tebrik ederim sizi. Biz de elimizden geldiğince sessiz dostlarımıza destek oluyoruz. Onlara yardım etmenin verdiği huzur ve mutluluk gerçekten bambaşka.
Ya bir de hayvanlar türden de bağımsız çok tatlı değiller mi ? Çevreme bakıyorum kedi, köpek, kuş, kaplumbağa, sincap, kuzu, inek, at, salyangoz, kelebek, kirpi, tavuk, ördek...Hayatı güzelleştiriyorlar resmen. İnsanlar nasıl eziyet eder ya da yaralı bir hayvanı nasıl görmezden gelir nasıl acımaz anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?