- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hahhahahahhah :))Nazar boncuğu asın öyle deneyin bir de.
Ya valla ne yapalım bilmiyoruz gerçektenOn tarafa bi masallahinizi aliriz, arka tarafa arapca nazar duasi asin.
Su buldumcuk anneler gibi.
Ya eşim kullanmaya alışmış birde masrafı çok oldu satsak zarar olur gerçektenSatsanıza
Eşimin bir motoru var.8 yıldır ufak tefek masrafları olan motorun son altı ayda birsürü masrafı çıktı iki kez çalındı.Eşimin gerçekten morali bozuluyor ben umursamıyorum cana geleceğine mala gelsin diyorum ama masrafları cidden artık bizi zorlamaya başladı eşim bakmış yine fren kolu kırılmış motoru sol tarafa düşermişler muhtemelen.8 yıldır birşey olmamasını eşim ailesiyle yaşarken bahçede balkon altında duruyormuş ona bağlıyorum ama nazar mı ne bilemiyorum artık nazar desem eski motor gören vay be demez nedir ne değildir gerçekten nazar olabilir mi?
Ben de tam onu düşündüm. Birazdan buralar karışır. Günlük popülarite limiti de doldurulmuş olur."Ne konu açsam ne konu açsam..."
Teknik bir arıza olmuyor motorunda vs. Sorun çıksa evet derimde hep çalınma yada dışarıdan plastik alsana zarar oluyor plaka falan çıktıNazar değil o motor ömrünü doldurmuş.
Araba olsada ehliyet yok malesef ikimizdedeIyi ki arabanız yok
İyi ki seni takip ediyorum kizokuyamıycan ama yazayım yinede.
bence nazar değildir. eşinin motoruna attığı kızların ahıdır muhtemelen..
Ya arabaniz olsaydı Allah muhafaza ...Eşimin bir motoru var.8 yıldır ufak tefek masrafları olan motorun son altı ayda birsürü masrafı çıktı iki kez çalındı.Eşimin gerçekten morali bozuluyor ben umursamıyorum cana geleceğine mala gelsin diyorum ama masrafları cidden artık bizi zorlamaya başladı eşim bakmış yine fren kolu kırılmış motoru sol tarafa düşermişler muhtemelen.8 yıldır birşey olmamasını eşim ailesiyle yaşarken bahçede balkon altında duruyormuş ona bağlıyorum ama nazar mı ne bilemiyorum artık nazar desem eski motor gören vay be demez nedir ne değildir gerçekten nazar olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?