Mounjaro kullananlar olarak özet tablomuzla burayı aktif tutup,hem araştıranlara yardımı olur, hem de gaza geliriz diye düşündüm, bilgilerinizi yorumlara yazarsınız, topluca aynı yerde görürüz, ben de fırsat buldukça topluca güncellerim, tabloya şunu da ekleyelim vs önerilere de açığım tabii ki.
ÜYE
BAŞLANGIÇ
TARİHİ
YAŞ / BOY / KG
DOZ
(AY AY BELİRTEREK)
SONUÇ
(HAFTA /AY BELİRTEREK)
YAN ETKİLER
NOTLAR
(Beslenme düzeni, Spor, varsa tiroid vb hastalıklar,
doz arttırma sebepleri,doz etki ne zaman azaldı vb.)
Merhaba ben de varım gözden kaçmış sanırım. 29 ağustos başladım 2.5 ile şu an 5 ile devam ediyorum 11.85 kilo gitti. Yan etki yaşamıyorum mide bulantısı vs. Yaş 34 boy 162. Kilo 131.7 den 119.85. 3 ay dolmadı.
Merhaba ben de varım gözden kaçmış sanırım. 29 ağustos başladım 2.5 ile şu an 5 ile devam ediyorum 11.85 kilo gitti. Yan etki yaşamıyorum mide bulantısı vs. Yaş 34 boy 162. Kilo 131.7 den 119.85. 3 ay dolmadı.
Teşekkürler 1 paket 2.5 Kullanıp direkt 5 e geçtim. 5 in 2. Kutusu bitti bu cuma 3. Kutu 5 mg a geçeceğim.
Yan etki pek olmadı.
2.5 da mide ameliyatı olmuş gibi oldum. Sonra 5 e geçtim ilk hafta güzeldi sonraları kilo vermem yavaşladı gibi ama alma durumu olmadı.
Yan etki olarak bir kere bir hafta peklik durumu yaşadım o da 5mg başlangıcında, biraz ilaç biraz yediğim ekmek kaynaklı oldu ilaç desteği ve ekmeği değiştirmem ile düzeldi. Hatta bende huzursuz bağırsak sendromu tarzı bir durum vardı günde 4-5 defa tuvalete giderdim. Yediklerimi sindirmiyordum. Şimdi normale döndü. Mide bulantısı kusma olmadı. Bulantı doyduğum halde iki lokma kaldı bitireyim dediğimde zorlarsam oluyor. Ya da diyelim dengesiz bir gün geçirdim akşam kaçamak yaptım bir kere yatarken bu ağır geldi bulantı yaptı. Onun dışında durduk yerde bulantı olmadı.
Bende sadece bel bölgesinde ağrılar oluyor başından beri. Ama ilaç kaynaklı mı emin değilim. Benzer etkiler yaşayan vardı sanırım birkaç yerde görmüştüm. Belki ilacın yağ yakma etkisinden belki de başka bir şey ama tahliller vs temiz çok şükür.