Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk dozu vuruldum henüz dördüncü günüm sadece ufak bi mide bulantısı yaşadım ilk iki gün ilk günden bu güne 1.4 kilo kaybım olmuş ama muhtemelen oda sudur diye düşünüyorum 4. Litreye yakın su içiyorum günlükHerkese merhabalar burada çok açılmış konu var evet neredeyse hepsini okudum diyebilirim ama bende bu iğneye bu hafta başladım henüz 4. Günüm birlikte takip edebileceğim yeni başlayanların sürecini merak ediyorum .
Benim yarın akşam ikinci dozumu vuracağım. Sizin başladınız mıBaşladığımda yazışmak isterim![]()
Merhaba annem bu iğneyi düzenli kullandı bi süre sonra troitlerini etkiledi bırakmak zorunda kaldı hala kullanmıyor ilacıHerkese merhabalar burada çok açılmış konu var evet neredeyse hepsini okudum diyebilirim ama bende bu iğneye bu hafta başladım henüz 4. Günüm birlikte takip edebileceğim yeni başlayanların sürecini merak ediyorum .
Bir haftada iki kilo mu, maaşallah. Yorgunluk hissettiniz
İğneyi Vurduğunuz ilk gün mide bulantısı ve halsizlik oluyor ama onun dışında diğer günler bir sorun olmuyor tabi bence bünyeden bünyeye fark ediyor olabilirBir haftada iki kilo mu, maaşallah. Yorgunluk hissettiniz mi?
Olabilir kişiden kişiye değişiklik gösterebileceğini düşünüyorum ama bence her ilaç uzun süreli kullanımda zararlıMerhaba annem bu iğneyi düzenli kullandı bi süre sonra troitlerini etkiledi bırakmak zorunda kaldı hala kullanmıyor ilacı
İğneyi Vurduğunuz ilk gün mide bulantısı ve halsizlik oluyor ama onun dışında diğer günler bir sorun olmuyor tabi bence bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir
Şu an ikinci iğneyi vurdum ikisi de 2Dozu nekadarla başladınız
ben de bugüm ilk dozumu vurdum, hayırlı uğurlu olsun hepimize :)Herkese merhabalar burada çok açılmış konu var evet neredeyse hepsini okudum diyebilirim ama bende bu iğneye bu hafta başladım henüz 4. Günüm birlikte takip edebileceğim yeni başlayanların sürecini merak ediyorum .
Haftalık Sonuclarınızı yazar mısınız merak ediyorum süreci kaçla başladınızben de bugüm ilk dozumu vurdum, hayırlı uğurlu olsun hepimize :)