Mounjaro destek

minimah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Herkese merhabalar burada çok açılmış konu var evet neredeyse hepsini okudum diyebilirim ama bende bu iğneye bu hafta başladım henüz 4. Günüm birlikte takip edebileceğim yeni başlayanların sürecini merak ediyorum .

Herkese merhabalar burada çok açılmış konu var evet neredeyse hepsini okudum diyebilirim ama bende bu iğneye bu hafta başladım henüz 4. Günüm birlikte takip edebileceğim yeni başlayanların sürecini merak ediyorum .
Ben ilk dozu vuruldum henüz dördüncü günüm sadece ufak bi mide bulantısı yaşadım ilk iki gün ilk günden bu güne 1.4 kilo kaybım olmuş ama muhtemelen oda sudur diye düşünüyorum 4. Litreye yakın su içiyorum günlük

Ben de düşünüyorum tez zamanda. Size doktor mu yazdı, kendiniz mi aldınız eczaneden? Boy kilo kaç?

Başladığımda yazışmak isterim 🙋🏽‍♀️

Hayır daha almadım bile korkuyorum 😂

1. hafta bitti ikinci dozumu oldum bir hafta da 2 kilo vermişim sadece yani az mı iyi mi bilmiyorum 70 ile başladım şu an 68kg. burada ilk haftalarda 5 6 lar söyleniyor ben kendi verdiğim kilom az gibi geliyor tabii bunun ne kadarı yağdan bilmiyorum . Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Yani ikinci hafta da ili kilo verirsem iğne benim beklentimi karşılar gibi merakla bu haftanın sonucunu bekliyorum . Hı birde son olarak spor yapamıyorum belki hafta da bir gün yürüyüş o kadar

Bir haftada iki kilo mu, maaşallah. Yorgunluk hissettiniz mi?

Merhaba annem bu iğneyi düzenli kullandı bi süre sonra troitlerini etkiledi bırakmak zorunda kaldı hala kullanmıyor ilacı

Merhaba annem bu iğneyi düzenli kullandı bi süre sonra troitlerini etkiledi bırakmak zorunda kaldı hala kullanmıyor ilacı
Olabilir kişiden kişiye değişiklik gösterebileceğini düşünüyorum ama bence her ilaç uzun süreli kullanımda zararlı

Dozu nekadarla başladınız
İğneyi Vurduğunuz ilk gün mide bulantısı ve halsizlik oluyor ama onun dışında diğer günler bir sorun olmuyor tabi bence bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir

ben de bugüm ilk dozumu vurdum, hayırlı uğurlu olsun hepimize :)

Back
X