Teşekkür ederim cevabiniz ve iyi dilekleriniz icin.Insallah siz de ulaşırsınız istediğiniz kiloya.Yan etki yasamamaniza sevindim.Ben kilo verip sağlığıma kavuşmayı hedefledim.Doktor iğnelerin insülin direncini gizli şekeri düzenleyeceğini soyledi.Kilo verdikçe de regl duzensizliginin geçeceğini soyledi.Umarim dediği gibi olur.Selamlarr, öncelikle sağlıklı kilonuza umarım hemen ulaşırsınız, en iyisi neyse sizin için de umarım öyle olur.
Bende sadece ilk gün aç olmamama rağmen mide bulantısı, sırt ve baş ağrısı yaptı ancak o gün biraz yorgundum bir de iğneyi kendi kendime kötü bir günde yaptığım için ilacın yan etkilerini okuyarak da yaptığım için psikolojik olduğunu düşünüyorum, o günden sonra hiçbir o şekilde ağrı sızı namına bir şey hissetmedim. Sadece hemen doyuyorum ama normalde de az yiyor olmama rağmen kilo veremeyen biriydim, ilaç çok garip şekilde aynı beslenme düzenime rağmen kilo verdiriyor.
Cumartesi iğneyi yaptım, bugün 5. gün. Pazar uyandığımda 70 kiloydum, regl haftam olduğu için ödem vardı ancak regl olmama rağmen ödemim gitti. 66.75 ölçtüm bu sabah.
Hızlı kilo vermek istediğimden 1 gün iyi beslenip diğer gün yemiyorum, asla doğru değil bu ancak pcos beni mahvediyor ve sedef hastalığım da var bu yüzden kilo verdiğimde rahatlıyorum. 60 kilo olduğumda omad yeme düzenine geçeceğim, zaten normalde de öyle besleniyorum bir süredir.
Bi
Merhaba fiyatı 9bin yazmışsınız. Ne kadar gidiyor acaba yani 1 ay yetiyor mu. Bu konuda gerçekten çok cahilim kusura bakmayın
Cok teşekkürler cevabınız için. Peki 1 ay gidiyor mu . Ben 65 kiloyum 58 civarı olmak istiyorum. 1 ayda verebilir miyim 2.5mg kullansam?9bin küsür olan fiyat 2.5mg için yılbaşı öncesi kadardı, şu an 2.5mg 10.700 olması lazım, 5mg olanını az önce 13.950 mi ne o civarda aldım.
Cok teşekkürler cevabınız için. Peki 1 ay gidiyor mu . Ben 65 kiloyum 58 civarı olmak istiyorum. 1 ayda verebilir miyim 2.5mg kullansam?
Ben de bugün ilk dozu aldım..2,5 dozdan başladık,79 kilo ile başlamış oldum..hakkımızda hayırlısı artık. Az para da değil,hayırlısıyla sonucunu bi görsemŞu an bugün itibariyle 3. haftama girmiş bulunmaktayım. Hiç spor yapmadım, gün içerisinde yürümeye kendimi zorlamadım, çok az hareket ettim ve çok ilginç şekilde kilo vermeye başladım. İlaca başlamadan önce kendi çabamla 80kgdan 70kg oldum ancak sonra veremedim, ödemli şekilde 70-71kg civarı başladım. Ödemsiz asıl kilom olan 69kg sonrası şu an güncel 63.5 kiloyum. Hedefim 50 ancak beni tatmin edecek kilo 53-54 civarı, bu kiloları gördükten sonra yeme ve içmeme dikkat edip ilacın sıklığını azaltacağım. Şu ana kadar 2 hafta sonunda 6.5kg verdim. Yan etki yaşamıyordum ancak birkaç gündür mide bulantısı yaşamaya başladım, yaşadığım yerdeki egzoz beni etkiliyor daha önce havası temiz bir yerdeydim. Mutlaka etkilemiştir.
Bugün whopper yedim, geçen gün de cips yemiştimBunları söylediğime bakmayın, whopper jr. versiyonuydu ve ekmeğin üstünü çıkardım, cips de on-on beş parça ancak yemişimdir. Yediğime dikkat ediyorum, sevdiğim yemekleri de dozuna dikkat ederek yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum, bunu öneririm. Sonraki hafta tekrar güncelleyeceğim, umarım o zamana kadar artık ellili kiloları görürüm.
Ben de bugün ilk dozu aldım..2,5 dozdan başladık,79 kilo ile başlamış oldum..hakkımızda hayırlısı artık. Az para da değil,hayırlısıyla sonucunu bi görsem
İnşallahumarım dilediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız. size benim gibi yapmamanızı tavsiye ediyorum, vitamin ihtiyacınız olup olmadığını kontrol edip kullanmanızı ve hareket etmeye çabalamanızı öneririm.
İnşallahcuma vuruldum,birkaç saat içinde iştahsızlık geldi..bugün akşama doğru ishal başladı,biraz mide ağrısı,halsizlik var..bulantı yok henüz..şimdi tartıldım 78.3 gösterdi..genel olarak yeni başlayanlar ilk haftada 2 kilo kaybediyorlarmış..