mounjaro regl artışı yaşayan var mı

ahum1978

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
8
2
286
Antalya
İlk iğneyi vurulduktan 1 gün sonra reglime daha 10 gün olmasına ragmen lekelendim ve 3 gün sonra normal regl başladı. 2.dozu yaptığımda henüz devam ediyordu ve çok yoğunlaştı ve durmuyor. bu tarz yan etki yaşayan var mı ?

Reactions: AAD
Merhabalar
Ben 2 ayda bir regl oluyordum. O da bitkisel şeyler ya da ilaçla anca. Ve sadece 3 gün falan. 3. Dozdan sonra 7 günlük regl oldum çok mutluyum. Endokrin doktorum beni bu konuda bilgilendirdi, yumurtalıklara ve kadın hastalıklarına iyi geldiğine dair. Bu sebepten Avrupa'da gebelik oranlarının patladığını ve ilacı kullandığımız müddetçe tedbiren korunmak gerektiğini ve iğneyi bıraktıktan sonra en az 3 ay sonra gebelik düşünülebileceğini söyledi. Ben de gebelik düşünüyordum o yüzden bu haberlere çok sevindim ki kendi açımdan 3. Dozda etkisini gösterdi diyebilirim. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama iğnenin kadın sağlığı üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Sağlıklı zayıflamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…