Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır 5 kullanıyorsunuz 2,5 olanı ne kadar süre kullandınız10.05de 96,5 ile başladım güncel olarak 83-84 gidip geliyorum 5lik kullanıyorum son 2 aydır herşey yolunda
merhaba nasıl gidiyor 1 ay olmak üzere =) benim 3. günüm merak ediyorumMerhaba hanımlar. 5 Eylül Cuma günü dahiliye kontrollerim sonrasında mounjaroya başladım. Doktor tavsiyesi ve kontrolü olmadan başlamaya cesaret edememiştim, siz de etmeyin. Cuma günü 2,5 mg olan flakonu uyguladım. Tokluk hissi çok çabuk geldi. Yan etki olarak bende uyku yaptı ve ilk gece ishal oldum. Hatta o kadar sancılı bi ishaldi ki iğne yaptığıma o gece pişman oldum diyebilirimama ishal durunca pişmanlık hissi de geçti çünkü porsiyonlarım istemsizce %70 küçüldü abur cubur istemiyorum yemekten sonra uykum gelmiyor daha az yorgunum. Bu arada 168 boy 114,50 kilo ile başladım. Pcos ve insülin direncim var. D vitaminim 5 çıktı b12 düşük çıktı onların ilaçlarına da başladım. Cuma günü tartılacağım buraya yazarım güncel durumu. Ha bir de 58 gündür değil olmuyordum bugün regl oldum
![]()
merhaba kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz acabakızlar selam 1 hafta ara vererek en son geçtiğimiz cuma günü son 5 mg vuruldum 4. 5 mg ama ilk ilk iki gün dışında ciddi bir iştah kaybım olmadıhatta ilk gün yoğunbi mide bulantısı yaşadım bir de ,kilom takıldı hep aynı kilodayım yaklaşık 1 haftadır kilo falanda veremedim sizce nedir çaresi,? yani 5 mg la devam mı etmeliyim? hiç 7.5 mg kullanan var mı aranızda? neden kilom takıldı sizce? ne yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz
İyi akşamlar bu hafta geçtiğimiz pazartesi 3. Dozu vurdum hala ilk dozu vurduğum etkiyi görmedim ama bugün tartıldım reglime 4 gün var bu arada belki onun şişkinliği de vardır bilmiyorum suan 85 kiloBen de aynı şeyleri yaşıyorum sanırım vücudum bu doza alıştı hiç yan etki yok cuma günü son 2,5 dozu vurup 5e geçeceğim bakalım 5ten beklentim yüksek
Toplamda 5 kg verdim diyebilirim 2,5 mg ilemerhaba nasıl gidiyor 1 ay olmak üzere =) benim 3. günüm merak ediyorum
12 AĞustos 86 kilo ile başladım, bugün 07.10 tarihinde 79 kiloyum ama 8 gün ara verdiğim bir rahatsızlık süreci var..yan etkilerini çokça yaşadımmerhaba kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz acaba
çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler :)12 AĞustos 86 kilo ile başladım, bugün 07.10 tarihinde 79 kiloyum ama 8 gün ara verdiğim bir rahatsızlık süreci var..yan etkilerini çokça yaşadım
1 beden incelmişsiniz ne güzel :) darısı banaToplamda 5 kg verdim diyebilirim 2,5 mg ile
2,5 luk olanı ben 3ay kullandım . 2 aydırda 5 lık kullanıyorum ama 1 aydır kullanamıyorum pıyasada iğne yok şimdilik beklıyorum 5likten devam edeceğimNe zamandır 5 kullanıyorsunuz 2,5 olanı ne kadar süre kullandınız
Kaç kilo ile başladınız? 0.25 yeterli tokluk sağlıyormı 10 kilo verirken özellikle bi beslenme programı ile mi verdiniz spor vs var mı cünkü 0.25 bende 3. Haftada fln etkisi cok az a düşmüştü hatta son doz da asla amanda aman bir tokluk hissiyatı gelmemişti ? 0.50 de hissetmiştim ben o tokluk hissiyatınıBen de 25’la 2. ayımı tamamlamak üzereyim. 3. ayı da böyle geçirmeyi planlıyorum. İlk ay neredeyse 10 kilo verdim, bu ay da 4 kg gider gibi. 5’e geçmeyi mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorum.
Kaç kilo ile başladınız? 0.25 yeterli tokluk sağlıyormı 10 kilo verirken özellikle bi beslenme programı ile mi verdiniz spor vs var mı cünkü 0.25 bende 3. Haftada fln etkisi cok az a düşmüştü hatta son doz da asla amanda aman bir tokluk hissiyatı gelmemişti ? 0.50 de hissetmiştim ben o tokluk hissiyatını