• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Merhabalar tekrardan ben buraya hiç güncelleme yapmadım şuan yapmak istiyorum
Doktor kontrolünde ilerledim hep
İlk 3 ay 2,5 mg kullandım 3ncü ayda etkisi sıfırdı Ramazan ayıydı doz yükseltmedim
2 ay 5 mg kullandım sadece birkaç kg verebildim 5 mg bana çok fasafiso geldi bünyem hiç olumlu tepki vermedi şuan 6ncı ayım doldu bu ay da 7,5 mg kullandım
3 aylık şekerim kan değerlerim gayet iyi durumda karaciğerim sadece birazcık yorulmuş başka sıkıntım yok hafta hafta ya da doz değişimlerinde kilomu hiç takip etmedim ara ara tartılıyorum ben 6 ayda 15 kg verdim çok yavaş farkındayım ama iğneden önce 1 kg bile veremiyordum. Ne olursa olsun benim için iğne çok iyi oldu umarım yavaş ve kalıcıdır
2,5 mg ilk başladığım aydaki etkiyi bir daha hiç yaşamadım o ilk ay vücudum 2,5 mg doza çok güzel yanıt verdi tatlı ve yeme isteği sıfırdı sonra bir daha hiç öyle olmadı
5 mgdan sonra 7,5a geçince tokluk durumumun çok arttığını hissettim ama tatlı isteği devam ediyor ara ara önümüzdeki ay 10 mg kullanacağım ve 10 mglık 4ncü doz bittiğinde koruma sürecine geçip doz düşürerek bitireceğim
Maddi ve manevi yoruldum çok daha yüksek rakamlar bekliyordum çünkü , umarım bu süreçte 20-22 kg arasına tamamlarım
Eğer vaktim olursa ve unutmazsam size burada koruma sürecimden de bahsederim
Benim maksadım 100ün altına düşene kadar kullanmaktı ve buna az kaldı sonraki süreçte hakiki hindiba kahvesinden faydalanmayı düşünüyorum çünkü iğnenin kesmediği tatlı ihtiyacımı kahve kesiyor iğne sonrası hem korumama hem de biraz olsun zayıflamama yardımcı olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba ben de ilk haftası 3.5 kilo eksi ile kapattım. Boy 169 kilo 91.6(başlangıç) yaş 30. İğneye başlarken tiroidlerle ilgili dikkat edilmesi gereken husus neydi acaba bir de safra kesesi ile doktoru yönlendirme yapan var mı? Şöyle yapsan safra kesesinde problem olmaz gibi önerilere açığım. Ay sonu kontrole gideceğim ama daha 3 haftam var. Teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum Ankara’da ERYAMAN Etimesgut Batıkent tarafında hangi eczaneden alabilirim bu bölgedeki arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

Back
X