Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ama çok ufalama pudingin içine koyup karıştınca daha da küçülüyor. bide pudingin çok katı olmamasını tercih ediyorum benCanım sen nasıl yapıyosun puding piştikten sonra ufaladığım bisküviyi içine katıp yoğurucam sonra streç filme sarıp dolaba koyucam dimi?
Tamam canım çook sağolllevet canım ama çok ufalama pudingin içine koyup karıştınca daha da küçülüyor. bide pudingin çok katı olmamasını tercih ediyorum ben
benimde canımı çektirdin kızTamam canım çook sağolllçok canım çekti akşam akşam
![]()
Benimde tatlı istiyor böyle şerbeti akan bi baklava ama yiyemiyorum çok kilobenimde canımı çektirdin kızhastayım bide tatlı istiyor canım
![]()
kız sen naaptınnn söylenir miBenimde tatlı istiyor böyle şerbeti akan bi baklava ama yiyemiyorum çok kiloo yüzden mozaik yapcam sen de yap bacım iki dakikalık aklımızda kalacağına midemizde kalsın
![]()
Kız susss ben hamileyim gece gece künefe aratma bu havadakız sen naaptınnn söylenir mipeynirleri yay gibi açılan künefe olacaktı bide
malzemem yok canım evde yoksa kalkıp yapıverirdim
![]()
eneeeeeem yerim kız seni sen aşerdin miiiiiiiiiiKız susss ben hamileyim gece gece künefe aratma bu havadabisküvileri puding soğuyuncamı koyim yoksa sıcakken mi
![]()
Aşerdim vallaeneeeeeem yerim kız seni sen aşerdin miiiiiiiiiibirazcık ılık olsa daha iyi olur canım hava soguk üzerini bişeyle kapatıp balkona koy soğur zaten hemen. Hemen yemek istiyosanda buzluğa at ki çabuk soğusun yani sardıktan sonra
ayyy kara bak ya ne güzel burda yagmıyorAşerdim vallakız bizim balkon şu durumda balkona koysam buz tutar
![]()
Tamam canım bekliyorum ılımasını çok heycanlıayyy kara bak ya ne güzel burda yagmıyorcanım iki dk kalsa yeter ılıması için sıcak olmaması yeterli buz gibi olması şart değil zaten
![]()
ben bile heyecanlandım burda bi fotoğraf at bakayım olunca gözüm doysunTamam canım bekliyorum ılımasını çok heycanlı![]()