Mozaik turnerlilar buraya

sazem123

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
23
3
16
29
Selamlar,13 haftalik gebeligim turner sendiromu sebebiyle sonlandirildi esimle bana kromozom testi yapildiginda yuzde 8 tek x kromozomu cikti bende bu durumu yasayanlar oldu. Tekrar denediler mi yoksa tup bebek mi yaptirdiniz gercekten yardiima ihtiyacim var cevaplarsaniz bu durimda olanlarin fikrine ihtiyacim var
Bazi doktorlar direkt pgt onerdi bazilari tekrar dene dedi siz ne yaptiniz??

Merhaba.Ben de %3.6 oranında taşıyıcıyım.2 kere aynı durumu yaşadım.yani biri 8 diğeri 8 haftalık bebeklerimin kalpleri durdu.şu anda tüp bebek yaptırıyorum pgt ile.yani genetik taramalı.sağlıklı embriyo bulmamız benim için zor oldu çünkü hem yaşa bağlı hemde bu taşıyıcılığa bağlı yumurta rezervim az .6 ay içinde 7 embriyo elde ettik bir tane sağlıklı geldi o da transfer olacak inş.

Selamlar,13 haftalik gebeligim turner sendiromu sebebiyle sonlandirildi esimle bana kromozom testi yapildiginda yuzde 8 tek x kromozomu cikti bende bu durumu yasayanlar oldu. Tekrar denediler mi yoksa tup bebek mi yaptirdiniz gercekten yardiima ihtiyacim var cevaplarsaniz bu durimda olanlarin fikrine ihtiyacim var
Bazi doktorlar direkt pgt onerdi bazilari tekrar dene dedi siz ne yaptiniz??
Merhaba benimde 13 haftalik sonlandirildi turner sebebiyle genetik test verecegiz siz nasil yol izlediniz

pgt ile tup bebeğe başladık sağlıklı embriyo bulundu ama tutunmadı yani gebelik olmadı deneyebileceğnz en garanti yöntem pgt ile tüp bebek:)herşey gönlünüzce olsun:)
Benim genetik testlerim normal çıktı çok sükûr simdi tekarar hamileyim tesaduf olmus turner sendrromu

Back
X