• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mozanit Pırlanta Sakın Almayın. Çok Fena Kandırılıyoruz. Herkes Okusun Lütfen.

Adaajlanersin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
68
24
38
35
Eşim 3 sene önce göya pırlanta diye 68 bin liraya 18 ayar mozanit pırlantalı kolye küpe ve yüzük seti almıştı. Biraz paraya sıkıştık. 10 gün önce satmaya gittiğimizde bize şu an normal piyasası 210 bin lira olan set için 14 bin lira vermeye çalıştılar. Kuyumcu bu mozanit pırlantanın çinde 1 dolara satıldığını söyledi. Birde saçma sapan sertifika çıkarmışlar. Üstündeki mozanit taşları söküp sadece altının gram alış bedelini hesapladılar.

Eşim memleketteki kuyumcu arkadaşını aradı ve mozanit pırlantanın yeni bir dolandırıcılık tekniği olduğunu silisyum karbürün fırınlanarak elmas gibi görünmesini sağlayıp insanları kandırdıklarını anlattı. Gerçekten çinde merdiven altında imal ediliyormuş.

Arkadaşlar internette mozanit pırlantayı övüyorlar sakın inanmayın. internette yazılanlarıda büyük ihtimalle bu mozanit taşları satanlar yazmıştır. internet sitesi kurmak zaten ucuz. adamlar iyi dolandırıcılık ağı kurmuşlar. Size tavsiye ediyorum, sakın mozanit pırlanta almayın. dolandırılırsınız. Bizim canımız yandı, başka kimsenin canı yanmasın. para kazanmak kolay değil.

LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI HERKESE GÖNDERİN ve KİMSE DOLANDIRILMASIN.

evet. pırlantayı en azından bozdurabiliyorsun. ama mozanit pırlantayı bozduramıyorsun. çünkü kimse almıyor. toplam 6 dolarlık mozanit taşları bize şimdikinin TL hesabıyla pırlanta diye 180 bin civarına sattılar. Ya birde sertifika çıkarmışlar. inanamıyorum. bu kadar dolandırıcı bir millet olmuşuz.

iyide pırlanta zaten para eden bir şey değil ki.
pırlantayı en azından yarı fiyatına satabiliyorsun. ama mozaniti kesinlikle satamıyorsun. biz seti satarken tüm mozanit taşları söküp bize verdiler. sadece altının değerini hesapladılar. şok olduk. halen o kadar dolandırıldığmızı sindiremedim. bu yüzden herkesin bilinçlenmesini istiyorum.

Eşim 3 sene önce göya pırlanta diye 68 bin liraya 18 ayar mozanit pırlantalı kolye küpe ve yüzük seti almıştı. Biraz paraya sıkıştık. 10 gün önce satmaya gittiğimizde bize şu an normal piyasası 210 bin lira olan set için 14 bin lira vermeye çalıştılar. Kuyumcu bu mozanit pırlantanın çinde 1 dolara satıldığını söyledi. Birde saçma sapan sertifika çıkarmışlar. Üstündeki mozanit taşları söküp sadece altının gram alış bedelini hesapladılar.

Eşim memleketteki kuyumcu arkadaşını aradı ve mozanit pırlantanın yeni bir dolandırıcılık tekniği olduğunu silisyum karbürün fırınlanarak elmas gibi görünmesini sağlayıp insanları kandırdıklarını anlattı. Gerçekten çinde merdiven altında imal ediliyormuş.

Arkadaşlar internette mozanit pırlantayı övüyorlar sakın inanmayın. internette yazılanlarıda büyük ihtimalle bu mozanit taşları satanlar yazmıştır. internet sitesi kurmak zaten ucuz. adamlar iyi dolandırıcılık ağı kurmuşlar. Size tavsiye ediyorum, sakın mozanit pırlanta almayın. dolandırılırsınız. Bizim canımız yandı, başka kimsenin canı yanmasın. para kazanmak kolay değil.

1. Bilinen markalar hariç o yazılan sertifikanın bir anlamı yok
2. Pırlanta zaten ikinci elde para eden bir şey değil
3. Mozanit yapay pirlanta, haliyle değeri daha da düşük.
4. Altın ve taşlı ürün aldığınızda gramdan taslari düşmüyorlar, yani atıyorum ürün 10 gram ve yarısı taş ise siz 10 gram altın almış gibi para ödüyorsunuz.

Bu bilgileri bir kaç kuyumcu gezerek öğrenebilirsiniz. Yarın bir gün para eder diyerek taşlı set almayın. Dolandırıcılık değil bu yani sorsanız söylerlerdi.

Mozanit pırlantaya çok para vermek istemeyenler için bir alternatiftir yatırım aracı değildir.

1. Bilinen markalar hariç o yazılan sertifikanın bir anlamı yok
2. Pırlanta zaten ikinci elde para eden bir şey değil
3. Mozanit yapay pirlanta, haliyle değeri daha da düşük.
4. Altın ve taşlı ürün aldığınızda gramdan taslari düşmüyorlar, yani atıyorum ürün 10 gram ise yarışı taş ise siz 10 gram altın almış gibi para ödüyorsunuz.

Bu bilgileri bir kaç kuyumcu gezerek öğrenebilirsiniz. Yarın bir gün para eder diyerek taşlı set almayın. Dolandırıcılık değil bu yani sorsanız söylerlerdi.

Mozanit pırlantaya çok para vermek istemeyenler için bir alternatiftir yatırım aracı değildir.
Marka değil de hrd veya gia sertifikaları değer kaybetmez.
Yoksa bu kurumlardan olmayan taşlar da değer kaybını daha çok yaşar.
Burada taşlar da gerçek pırlanta değil zaten

Marka değil de hrd veya gia sertifikaları değer kaybetmez.
Yoksa bu kurumlardan olmayan taşlar da değer kaybını daha çok yaşar.
Burada taşlar da gerçek pırlanta değil zaten
İşte ucuz olsun diye Kardeşler Diamond Dan sertifika alıyorlar sonrasi hüsran

Mozanit pırlanta değil zaten :( bilinçsiz alışveriş yapmışsınız, geçmiş olsun.

Tamam da alırken mozanit diye almadınız mı zaten?
Normal pırlanta bile satarken para etmez, kaldı ki mozanit satmaya çalışıyosunuz.

pırlantayı en azından yarı fiyatına satabiliyorsun. ama mozaniti kesinlikle satamıyorsun. biz seti satarken tüm mozanit taşları söküp bize verdiler. sadece altının değerini hesapladılar. şok olduk. halen o kadar dolandırıldığmızı sindiremedim. bu yüzden herkesin bilinçlenmesini istiyorum.
nasıl yarı fiyatına ya. sizin yanlışınız var. yıllar önce eşim 30 karat yüzüğü 10bine altınbaştan almıştı. evlilik teklifi edince. daha sonra bi arkadaşım kız arkadaşına evlilik teklifi edecekti ben de gittim kuyumcuya , öylesine sordum bunu satsak ne kadar eder diye kuyumcuya. bin anca demişti

Tamam da alırken mozanit diye almadınız mı zaten?
Normal pırlanta bile satarken para etmez, kaldı ki mozanit satmaya çalışıyosunuz.
evet mozanit PIRLANTA diye aldık. ama pırlanta diye aldık. ne güzel kandırıldık. setifika bile vermişti. biz inandık. internetede baktık. zaten internette yazılanlarıda bu dolandırıcılık ağını kuranlar yazmıştır. bu parayı fakire verseydik gerçekten sıkılmazdık.

zengin dolandırıcıları dahada zengin ettik.

evet mozanit PIRLANTA diye aldık. ama pırlanta diye aldık. ne güzel kandırıldık. setifika bile vermişti. biz inandık. internetede baktık. zaten internette yazılanlarıda bu dolandırıcılık ağını kuranlar yazmıştır. bu parayı fakire verseydik gerçekten sıkılmazdık.

zengin dolandırıcıları dahada zengin ettik.
Ablacım “mozanit pırlanta” diye bilerek aldıysan bu bir dolandırıcılık değil ki, mozanit yazmışlar oraya bu malzemenin adı mozanit pırlanta. Kestane kebap varya hani aslında bu bir kebap değildir.
Bilinçsiz alışveriş yapmışsınız bu bir dolandırıcılık değil

nasıl yarı fiyatına ya. sizin yanlışınız var. yıllar önce eşim 30 karat yüzüğü 10bine altınbaştan almıştı. evlilik teklifi edince. daha sonra bi arkadaşım kız arkadaşına evlilik teklifi edecekti ben de gittim kuyumcuya , öylesine sordum bunu satsak ne kadar eder diye kuyumcuya. bin anca demişti
30 karat parça parçadır. bende tek parça 1.62 karat gerçek pırlanta nişan yüzüğü var. 17 sene önce almıştık. dolar kuruna baktığımızda şu an satarsam kazanç bile elde ediyorum.

Back
X