Mr korkusu

Sorcha Sorcha çekildi mi mr ? Nasıldı :)

Canım mr çekildim. Sıkışık olmanız lazım dedi ama buram buram değil hatta hiç değil, sadece son kez wcye gireyim dedim yok girmeyin aşırı sıkışık değilseniz ya da azını yapın hepsini yapmayın dedi. Tamamen boş olmasını istemiyoruz çünkü dedi. Neyse girdim mr a. Bi 30 dakika ilk ilaçsız çektiler, 3 4 kere nefesimi tutturdu, bırak deyince bıraktım vs. Sonra geldi el üstünden damardan ilaç verdi, 10 dk filan da öyle girdim makineye. Orda 10 kere filan yarım saniye kadar nefes tutturup bıraktı. Tek sorun hareketsiz sırt üstü o kadar uzun yattığım için ayak parmaklarım bir ara uyuştu bacağım kastı. Mr baya dardı. İlk girerken mezara giriyomuşum gibi oldum. Nefesimi kontrol etmekte biraz zorlandım ama sonra dua ettim, hayal kurdum, içimden şarkı söyledim, işaret dili çalıştım filan derken 40 45 dk bana yarım saat gibi geldi. Hani daha geç beklerken tak odaya girip beni çıkardılar şaşırdım🙈 ayaktan sokuyorlar zaten komple cihazın içindeydim ama. Alnım dışardaydı hafif sadece.. Boyum 168 belki ondandır. 175 180 olsa daha rahat. Bu da benim gibi aşamaları bilmediği için korkanlara bir ön bilgilendirme olsun. Korkmayın alta edicek bir durum da yok. Kapayın gözlerinizi bakmayın hiç.

Ben mememde ki kist dolayısıyla cekıldım, 45 dk surdu. Damar yolu acildi yarısında ılac verildi. Asansöre binemem oda kapım kapalı uyuyamam, buna ragmen girebildim emara. Ustelık yuzustu yattım sert yerde.
Ama hıc kıpırdamadan basarıyla bitti 😊 korkmayın. Hıc anlamadan bitiyor.
Ben aglayarak gırmıs tim nasıl duracağım diye.
Ama cabucak gectı. Cok gecmıs olsun.

Ben mememde ki kist dolayısıyla cekıldım, 45 dk surdu. Damar yolu acildi yarısında ılac verildi. Asansöre binemem oda kapım kapalı uyuyamam, buna ragmen girebildim emara. Ustelık yuzustu yattım sert yerde.
Ama hıc kıpırdamadan basarıyla bitti 😊 korkmayın. Hıc anlamadan bitiyor.
Ben aglayarak gırmıs tim nasıl duracağım diye.
Ama cabucak gectı. Cok gecmıs olsun.

Ay yüzüstü de çok zor olur ya. Geçmiş olsun size de çok🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
İnsanın ayağı, sırtı boynu uyuşuyor, bir de sesler tik yapıyor o sıkıntı 🤣🙈🙈

Back
X