Mrb arkadaslar

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bisi sorucam yaa hamileyken gece yatarken nasil yatiyosunuz yani sagami solami sirt ustumu ben bisi duydumda merak ettim bi sorayim dedim cevab verirseniz sevinirim

Arkadaslar bisi sorucam yaa hamileyken gece yatarken nasil yatiyosunuz yani sagami solami sirt ustumu ben bisi duydumda merak ettim bi sorayim dedim cevab verirseniz sevinirim
3-4 aya kadat normal nasil yatiyorsan yat. Sonra sirt ustu yatamiyorsun zaten saga yada sola yatmak zorunda kaliyorsun. Sol yana daha cok yatmak gerekiyormus. Bebek daha iyi besleniyormus. Gece unutursan bile gun ucinde uzaninca sola dogru uzan. Hep sol degil gece saginada yat pozisyon degistirmek iyidir .

Saga yatmak tehlikeli die duydum o yuzden korkumdan yatamiyorum
Hımmm doktora danışmak lazım ama dediğim gibi gün içinde fln sola dönük yatardım ama gece ne yaparsam yapayım sağa dönük bulurdum kendimi sol beni rahatsız etti hep

Saga yatmak tehlikeli die duydum o yuzden korkumdan yatamiyorum
Yok canim ne tehlikelisi. Hep sol olmaz. Hareketlilik olmasi lazim. Hareketlilikle dolasim oluyor . Ayni pozisyonda yarada acilir. Sol agirli oda ilerki aylarda ve abartmadan

Bende sol tarafima yatamam normalde ama bunu duyunca korktm mecburen yatiyorum

Kaldiki bitle birsey olsa heryerde yazar ve dr uyarir . İstedigin gibi yat

Valla icim.rahatladi yaa cok saolun arkadaslar
Yok oyle birsey icin rahat olsun . Bilimsel bir aciklamasi yok. hangi pozisyonda eahatsan oyle yat. Sadece sola biraz agirlikli yatin diyorlar oda ilerki aylarda. Yararli olmasina ragmen sol taraf hep o tarafada yatilmaz . İmkani yok 9 ay hep sola yatmanin sirt ustu zaten uatamayacaksin

Ilerleyen zamanlarda sakincasi var rahim buyudugu icin baski yapiyomus ole yatincaa

Ben şuan bile nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Zaten tek bi pozisyonda yatamıyorum devamlı dönüp duruyoyorum. Hamileliğimin başından beri bacağımın arasına ince uzun yastık koyuyorum daha rahat oluyor, biyerde okumuştum :süslü:

Sola yatmak en iyisi de çürüdü benim yanlarım 10 dakikada bir dönüyorum.sol çürüyo sağa sağ çürüyo sola :)) gelsin artık kızım da rahat rahat yatayım die bekliyorum.sırt üstü zaten belli bi aydan sonra istesen de yatamazsın nefes alamıyo gibi oluuosun. Sol ağırlıklı yat.

Back
X