mrb hocam

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
ben 27 eşim 30 yaşında 3 yıla yakındır bebek istiyoruz ...benim her türlü testlerim yapıldı rahim filmi çekildi herşeyin cok güzel olduğunu söylediler. eşimin spermiogram testi ve morfolojisi istendi morfoloji krugere göre 10 muş . elle muayenede ürolog varikosel var da diyemem yok da dedi herhangibibir ameliyata gerek yok dedi ......yumurtlatma, yumurta takibi akabinde çatlatma iğnesi ve başarısız bi aşılama denedik maalesef olumlu sonuç alamadık ...şimdi size sorum şu olacak bu değerlere göre tekrar bir aşılama daha denenmeli mi yoksa tüp bebeğe geçilmeli mi ?... teşekkürler...bu arada eşim sabahları 1 adet evicap 400 içiyo keçiboynuzu özü tüketiyo
12919265_10207311663742323_1968605844_n.webp

ben 27 eşim 30 yaşında 3 yıla yakındır bebek istiyoruz ...benim her türlü testlerim yapıldı rahim filmi çekildi herşeyin cok güzel olduğunu söylediler. eşimin spermiogram testi ve morfolojisi istendi morfoloji krugere göre 10 muş . elle muayenede ürolog varikosel var da diyemem yok da dedi herhangibibir ameliyata gerek yok dedi ......yumurtlatma, yumurta takibi akabinde çatlatma iğnesi ve başarısız bi aşılama denedik maalesef olumlu sonuç alamadık ...şimdi size sorum şu olacak bu değerlere göre tekrar bir aşılama daha denenmeli mi yoksa tüp bebeğe geçilmeli mi ?... teşekkürler...bu arada eşim sabahları 1 adet evicap 400 içiyo keçiboynuzu özü tüketiyoEki Görüntüle 1807061
merhabalar : 3 yıl gibi uzun bır süre gecmıs olması ,yumurtlatma tedavılerının yapılmıs olması( asılama basarı sansı yüksek degıldır) nedenı ıle tüp bebek tedavısıne gecmek doğru olucaktır.Bol sans dılerım.

Back