E ebruuli04 Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 214 137 18 18 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi fcicek #21 fcicek .!.: Cok teşekkür ederim allah razı olsun bu arada bu testi yaptığınızda bende doğru çıktı demistiniz şuan hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Evet şu an gebeyim.Aynı test yani ben de ona şaşırdım.
fcicek .!.: Cok teşekkür ederim allah razı olsun bu arada bu testi yaptığınızda bende doğru çıktı demistiniz şuan hamile misiniz Genişletmek için tıkla... Evet şu an gebeyim.Aynı test yani ben de ona şaşırdım.
F fcicek Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2025 12 2 1 18 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi fcicek #22 ebruuli04 .!.: Bence bebiş gelecek annesine hazırlık yapmasını istiyor şu an yoksa bile inşallah en kısa zamanda tutunacak sana Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşünceli iyi kalpli bi insansiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah'ım sizede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ebruuli04 .!.: Bence bebiş gelecek annesine hazırlık yapmasını istiyor şu an yoksa bile inşallah en kısa zamanda tutunacak sana Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşünceli iyi kalpli bi insansiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah'ım sizede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
E ebruuli04 Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 214 137 18 18 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi fcicek #23 fcicek .!.: Ne kadar düşünceli iyi kalpli bi insansiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah'ım sizede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah senin de bebişin olacak brn hissettim duamı da ettim Allah kabul etsin sen kendine stres verme
fcicek .!.: Ne kadar düşünceli iyi kalpli bi insansiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah'ım sizede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah senin de bebişin olacak brn hissettim duamı da ettim Allah kabul etsin sen kendine stres verme
F fcicek Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2025 12 2 1 18 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi fcicek #24 ebruuli04 .!.: Amin inşallah senin de bebişin olacak brn hissettim duamı da ettim Allah kabul etsin sen kendine stres verme Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin sizin gibi iyi birini gerçekten tanımak isterim
ebruuli04 .!.: Amin inşallah senin de bebişin olacak brn hissettim duamı da ettim Allah kabul etsin sen kendine stres verme Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin sizin gibi iyi birini gerçekten tanımak isterim