mrb kızlar bi bakarmısınız sizde nasıl ???

deryadenizz

NUMUNE ÜRÜNLERDN İSTİYORM
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
111
0
96
Samsun
ben 15+4 hamileyim eşimle normal düzeyde birlikte oluyoruz bi sorun olmadıgı için ama eşim içime boşalmıyor zararı olur diye benım arkadasımda 19 haftalık hamile birlikte olduklarında eşi boşalıyormuş bişi olurmu bi zararı varmı ki diye sordu ben dr sor dedim utanıyorum dedi sizce dogrumu normalmı sizde nasıl????:CüvCüv:

canım ben dört aylık hamileyim ve bana doktorum yasakladı ilişkiyi hatta sen daha yenisin düşük riski oluyomus.bide abimin eşi ebe son aylara doğru asla içine boşalma olmasın demişti sebebini bilmiyorum ablama söylerken duymuştum

bizde boşalmak gibi problem yok eşim anlayışlı dr da yasaklamadı ilişkiyi ama tabiki dikkat ediyoruz ama sorun arkadasımda onun eşi içine boşalıyomuş kız kara kara düşünüyo bişi olurmu diye....

ben bişi olmaz dıe bılıorum cunku benım yakınımında esı sureklı doguma gıdecegı gune kadar bosalmıs :kedi: bebek temız cıksın dıe bosalmasın derler yoksa bır zararı olmazkı?kezzapmıki sanki altı ustu bır meni

hmm demekki benim eşiminde kendisini o kadar kasmasına gerek yokkmuşş kaydirigubbakcemile3 :roflol:

canım en doğrusu doktorunun ne söylediği... doktoruna danışmalı,utanacak ne var yahu, bebeğe bişe olması daha mı iyi Allah korusun.. riskli gebeliklerde ilişki yasaklanıyo, meni rahim kasılmalarına neden olduğundan düşüğe sebep olabiliyo.. mesela son 3 ayda da yasaklayabiliyor dr.lar, bu rahim kasılmaları o dönemde daha şiddetli olduğundan(rahim büyüdüğünden) erken doğuma sebep olabiliyormuş...
o yüzden en doğrusunu sizi takip eden doktorunuz söyleyecektir,biz yönlendiremeyiz,bu yanlış olur...

Canım bunu en iyi dr. bilir...Yalnız 2-3 ay önce haberlerde çıkmıştı...Kadın hamile eşinle beraber oluyormuşlar eşi içine boşalıyormuş kadın 2-3 aylık hamileyken tekrar hamile kalmış...Yabancı bir ülkede yaşıyorlardı yani Türk değildi...Şaşırmıştım hatta ama neden kaynaklandığını hatırlamıyorum şimdi...Bu yazdığım alakasız olabilir belki ama aklıma geldi paylaşmak istedim...

benım nette okudugum erken doguma neden oluyomuş ne kadar dogru bılemem ama ılk aylarda ve son aylarda dıkkat etmek lazım Allah tamamına erdırsın cnm

benim hamileliğimin öğrendiğim ilk dr kontrolünde o sırada bir problem yoktu ama dr ilişki sırasında içe boşalma olmasın bu bebğin düşmesine sebep olabiliyor demişti..

bişi sölimmi erkeklerde tutsun şeyini canım ne bu ya rabim bebeği herkese vermiyo size verdiyse hertürlü korunun erkeklerde bi süre uzak kalsın bu zevklerinden canım ya ay benim bebeiğm olcakta arkadaşın dedği gibi eşim bana dokunmaya kıyamaz bazen erkeklere çok kızıyorum bukadarda taviz vermeyin bende doğru olmadağını duyuyorum şu boşalmanın hıhkötükedihüso

sende allhatn arıor gıbısın kasmasın falan dıosun :)))))))))guldurdunn benı canım allha emant melekler korur bebısını

BEN ESPRİSİNE SÖYLEDİM CANIM BENİM EŞİM ZATEN BANA DOKUNMAYA KIYAMIYOR SADECE ARKADASIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM NE DR SORUYOR NE EŞİNE LAF ANLATIYOR... :CüvCüv:

kızlar benim eimde sürekli korkuyo ya bişi olursa diye.ilişki sonrası sürekli soruyo kanama lekelenme varmı diye.sancın varmı diye (allahıma şükür yok) benim ilk haftalarda lekelenmelerim oluyodu ilişki yasaktı. dr.izin verdi sorun yok düşük tehlikesi yok dedi ama yinede biz yapmadık.daha yeni yeni deniyoruz. ve ben meni içindeki prostoglandinlerin rahim kasılmasını etkileyerek düşüğe neden olabildiğini okumuştum o yüzden kondom kullanıyoruz. dr bana öle bişey demedi ama benim içim rahat etsin o önemli.

Gebelik süresince cinsel ilişki kurulmasının erken doğuma yol açacağı veya bebeğe zarar vereceği' şeklindeki düşünce ve inanışların yanlış olduğu belirtilerek, tıbbi problemler olmadıkça, hamilelikte son güne kadar bile cinsel ilişkinin sakıncası bulunmadığı bildirildi.

Jinekolog Opr. Dr. Ali Yazgan, yaptığı açıklamada, bir kısım anne adayı, cinsellik konusunu doktoruna açmaktan kaçınırken, bazen de doktorların bu konuyu hastası ile açıkça konuşmaktan kaçındığını vurgulayarak, "Bu iletişim kopukluğu yüzünden çiftler, 'gebelikte ten uzak durmaları gerektiği' mesajını çıkarırlar veya halk arasındaki inançlara göre davranırlar" dedi.

Halk arasında, 'ilk üç aydaki cinsel ilişkinin düşük ile sonuçlanacağı' inancının yaygın olduğunu hatırlatan Opr. Dr. Ali Yazgan, "En fazla gebelik kaybının ilk üç ayda olduğu bir gerçektir ama, bunun sebebi, cinsel ilişki değil, genetik bozukluklara bağlı (anomalili-normal olmayan) gebelikler sonucu kendiliğinden düşük olmaktadır" diye konuştu.

Opr. Dr. Yazgan, gebelerin, cinsel istek artışına rağmen, 'cinsel ilişkinin rahim ağzının açılmasını kolaylaştıracağı ve erken doğuma sebep olacağı, damarların açılıp kanayacağı, erkek cinsel organının bebeğin başına zarar vereceği' gibi asılsız, rahatsız edici düşünce ve inanışlara kapılıp, cinsellikten uzak durduklarını ifade ederek, "Her ne kadar orgazm (boşalma), oksitosin (rahim kasını kasıcı madde) salgılanmasına neden olup rahim kasılmalarına yol açsa da, bunlar doğumu başlatmaz, erken doğuma neden olmaz. Cinsel ilişki bebeğe (fetusa) zarar vermez, erkek cinsel organının bebekle fiziksel olarak teması yoktur. Anne karnındaki bebek, rahim kasları, içinde bulunduğu gebelik kesesi ve kese içindeki sıvı ile darbelere karşı koruma altındadır. Rahim ağzı kanalındaki (servikal kanal) salgıların koyulaşması ile oluşan tıkaç bakterilerin ve semenin (sperm) rahim içine girmesini engelleyen bir bariyer oluşturur" diye konuştu

sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmez düşeceği varsada cinsel ilişkiden değildir bu.ayrıca erkek menisi kasılmalara sebebp olsada kadın orgazm olduğunda kasılma olsada bunun bebeğe bir zararı yoktur bebek son derece korunaklı bir sıvının içindedir.pozisyonları siz kendiniz ayarlayacaksınız tek sorun bu:) doğum olayını başlatan etkenler kasılmalar farklı dır zaten:) hem 9 ay boyunca üstelik 1 ayda lohusalık yani 10 ay boyunca cinsellikten uzak durmak yazık değilmi kocalarınıza:))

ayy evet bu haberi hatırlıorum duymuştum bende bi yerden. tabii en doğrusunu doktor bilir bu konuda. bende eşimle birlikte olduuğumda içime boşalıo. bunu bende doktoruma bi sorsam ii olucak...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…