Mrb kızlar yine ben bu defada elti derdi

Eşim geldi . Dedim sen ne istiyorsun benden . Kaynım karısına iyi . Bak kaybım bana tavır yaptı . Sana diyorum bana böyle davrandı . Sen diyorsun evden kovdun . Ben eltimi evden kovmadım . Neden telefon açmadan geldin dedim . Zaten moralim bozuk . Eltimde bana dedi bir daha gelmem . Sonra gitti . Konu buydu . Neden karını savunmuyorsun onu savunuyorsun . Ben sana kavga et demiyorum. Sadece olanları gör . Başka bir gün bişey olursa sende tavrını koy. Artık sende uyan dedim . Gecen senden ayrılmak istedim beceremedim .elime yüzüme bulaştırdım . Ama şimdi tecrübeliyim . Ayrılmak istesem yaparım artık . Kendine gel . Çocuklar ve biz varız . Senin ailene ne yapmışım . Anneni basıma taç yapmişım . Dıgerlerinide . Eltimlede bir sorunum yok. O kendi beni rahatsız etti. Sence haklımı . Teselli için gelse. Derim suçluyum . Ama dahaki kelimeyi bir araya getiremiyor. Başkaları için üzme bizi . Bana diyor gidip oldureyimmi . Hayır dedim . Sadece yapılanı gör . Her zaman karın çocukların öncelikli olsun. Bana diyor :eek:nun bulunduğu ortama girme . Yok dedim girerim . Onun için saklanacakmıyım . Cnm ister konuşur cnm ister konuşmam . Bana diyor sende konuşma ve opme. Sonra tmm dedi üzme . Bıraz sanki burnu surtmuş. Ve korktu. İnan çok yoruldum . Hayat devam ediyor

Aynen katılıyorum...
Cansu senin kocan kv laftan anlamaz simdi sikayet edersin seni haksiz bulup dover o herif.
eltine ustu kapali yuz verme aciktan bisey yapma ama sohbetine katilma baska seyle ilgilen mumkun oldugunca uzak dur.
Dert yanacagin seni anlayacak bir ailede degilsin malesef
Aynen katılıyorum.. göz boyamasi yap çık işin içinden konusursan bütün ihale sana kalıcak... mazallah

Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var

Haaah bende diyorum bu kiz nerelerde :)
Ya bacım nasıl bir yaşam seninki dayak rutini oluşmuş ve bunu rahatlıkla dile getiriyorsun. Bu nasıl kv elti koca anlayışı. Öyle eltiylede kv ilede asla görüşmem. Esim bana birileri yüzünden elini kaldıracak ta :sinirli: alnını karislarim.
Artık Sanada alıştık ne dersek bos:kızgın:

ben böyle durumlarda sadece tokalaşıyorum. Büyük büyüklüğünü bilmezse, benden saygı göremez ama yeri gelir 5 yaşındaki çocuğa saygı gösterir ondan özür dilerim. Soğukkanlı ve medeni olun; öpmeyin ama el uzatın.

Bende bi daha ki karşılaşmamızda aynısını yapıcam opmiycem . İşallah
Yapma cansucum. Yapma. Normal koşullar yok o evde. Sen hiç göze batma gözünü seveyim. Başkası olsa neler yazarım ben ama sen başka koşullardasın. Eltiyi öpmedin diye dayak yesen, hastanelik olsan değecek mi? Çıkmıyorsun ki o evden, çıkamıyorsun ki.. yapma, herkesi öp o ailede, kimseyi yok sayma, saygıda kusur etme sen...

Yapma cansucum. Yapma. Normal koşullar yok o evde. Sen hiç göze batma gözünü seveyim. Başkası olsa neler yazarım ben ama sen başka koşullardasın. Eltiyi öpmedin diye dayak yesen, hastanelik olsan değecek mi? Çıkmıyorsun ki o evden, çıkamıyorsun ki.. yapma, herkesi öp o ailede, kimseyi yok sayma, saygıda kusur etme sen...
Doğru dıyorsun insanın arkasında ailesi olmayınca sesini kısıyorlar insanın

Cansu esinin buradaki yazilari gorme riski varmi? Adam bahane ariyor birde bizim yuzumuzden dayak yeme:/
Gecen birnin kocasi kk yi basti icime okuz oturdu buradada rahat yok :/
Arkanda delil.birakma sifreni kayit etme dikkat et.
Artik bosan demiyorum bosanamiyorsun bari o timarhanede en az zararla durmaya bak allah yardimcin olsun

Eski konularında biliyorum senin Cansu. .inan çok üzülüyorum senin için. Keske elimden gelen birşeyler olsaydı. .sen şimdilik boyun egiyormus gibi davran ama bu arada gücünü toparla.para biriktirmeye çalış. O öküz heriften dayak yememek için olayların üstüne çok gitme.Sen saf ve temiz kalpli bir insansın. Allah büyüktür bütün yapılanları görüyor yanlarına kalmaz emin ol.
İnşallah en kısa zamanda o pislik aileden ve esin olacak o vicdansızdan kurtulursun.

Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var
Cansu eşine hiç bit şey söyleme. Ve şu insanların gittiği yerlere misafirlik bilmem beylik gitme. Otur evinde al çocuklarını parka götür. Çocuklara masal oku.
Gene adam dövecek. Hala kocama söyleyeyim mı diye düşünüyorsun,
He bir yerde gene karşılaştı gen op. Adam anacı anası derse bize terbiyesizlik etti gene dayak.
Hala boşanmak istemiyorsun ya vallahi intihar edesim geliyor.

Konuşma sakın cansu.
Konuşunca kayınvalidn kocanı dolduruyor kocandan dayak yiyorsun.
Boşanmayacaksan sesini çıkarmayacaksın her şeyi sineye çekeceksin, kayınvalide görümce elti hepsine susacaksın, sitem dahi etmeyeceksin. Yoksa sonu şiddet.
Sakın sakın söyleme kayınvalidene bir şey. Söylediğin anda olay yine büyüyecek biliyorsun. Yorulmadın mı dayak yemekten? Söylesen de bir şey değişmeyecek biliyorsun, sus ondan söyleme sakın

Cansu su pislik aileden kurtulana kadar ayiya dayi de. Sakin sikayet fln etme. Görürsen öp o konus. Elti denen adi mahlukat konusmazsa konusmasin ne olmus bosver sakin kafana takma. Aman cocuklarin icin biraz disini sik. Allah kocana ve ailesine hidayet versin

Cansu su pislik aileden kurtulana kadar ayiya dayi de. Sakin sikayet fln etme. Görürsen öp o konus. Elti denen adi mahlukat konusmazsa konusmasin ne olmus bosver sakin kafana takma. Aman cocuklarin icin biraz disini sik. Allah kocana ve ailesine hidayet versin
Amin cnm

Suç sende
Hala onlarla görüşüyosun
Kocanı bile boşaman lazımdı da
Baban da kocan gibi adam çıkmadı
Direkten döndün
Kaçıp gitsen yeridir

Esin arkanda durmuyorki ustelikte dayak yiyorsun esinin sana saygisi yokken esinin ailesinin hiç saygisi olmaz ne bekliyorsun??

Back
X