Eşim geldi . Dedim sen ne istiyorsun benden . Kaynım karısına iyi . Bak kaybım bana tavır yaptı . Sana diyorum bana böyle davrandı . Sen diyorsun evden kovdun . Ben eltimi evden kovmadım . Neden telefon açmadan geldin dedim . Zaten moralim bozuk . Eltimde bana dedi bir daha gelmem . Sonra gitti . Konu buydu . Neden karını savunmuyorsun onu savunuyorsun . Ben sana kavga et demiyorum. Sadece olanları gör . Başka bir gün bişey olursa sende tavrını koy. Artık sende uyan dedim . Gecen senden ayrılmak istedim beceremedim .elime yüzüme bulaştırdım . Ama şimdi tecrübeliyim . Ayrılmak istesem yaparım artık . Kendine gel . Çocuklar ve biz varız . Senin ailene ne yapmışım . Anneni basıma taç yapmişım . Dıgerlerinide . Eltimlede bir sorunum yok. O kendi beni rahatsız etti. Sence haklımı . Teselli için gelse. Derim suçluyum . Ama dahaki kelimeyi bir araya getiremiyor. Başkaları için üzme bizi . Bana diyor gidip oldureyimmi . Hayır dedim . Sadece yapılanı gör . Her zaman karın çocukların öncelikli olsun. Bana diyor
nun bulunduğu ortama girme . Yok dedim girerim . Onun için saklanacakmıyım . Cnm ister konuşur cnm ister konuşmam . Bana diyor sende konuşma ve opme. Sonra tmm dedi üzme . Bıraz sanki burnu surtmuş. Ve korktu. İnan çok yoruldum . Hayat devam ediyor